Zsíros Anna nyerte meg a január 25-én megtartott Miss Internet Hungary választás 2003-as döntőjét. A közel egy éven át tartó verseny folyamán havonta 18 lányra szavazhattak a netezők, akik Annát találták a legszebbnek.
Szájberszépsz

Idén huszonhárman szálltak versenybe a tavalyi cyber-szépe győztes, Molnár Andrea koronájáért. A lányok a Kaméleon Klubban vonultak fel, visszafogott látványvilágú showműsor kíséretében.

Gofri és Moulin Rouge

Tekintse meg képeinket!
Fellépett a Gofree együttes (aki esetleg nem ismerné őket, képzeljen el három vidám, középkategóriás lányt, és egy vidám, közepesen sem jó srácot mikrofonnal a kézben), a Free Dance csoport (körülbelül tíz lány szabad stílusban táncol először férfi ruhában, majd neccharisnyában), és a Moulin Rouge nevű háromtagú nőcsapat.

A szépségversenyek hagyományához illően a net szépei először estélyi ruhában léptek elő a virtuális térből. A műsorvezető, Palotás Petra vezényszavainak engedelmeskedve a második manifesztáció bikiniben következett be.

Az eseményen nézőként részt vett Verebes István. A díjátadók között pedig az egykori független jelölt, Palotás János is szerepelt.

A győztes

A győztes lánnyal már találkozhattunk a világhálón, és a televízióban is, hiszen nem első szépségversenye ez. Igaz, eddig nem nyert sehol első helyet. A Sió Miss Balaton 2003 versenyen udvarhölggyé választották.

Zsíros 19 éves, és az ELTE matek szakán tanul. A weboldalán olvasható interjúban elárulja, hogy kiskorában önbizalomhiányban szenvedett, majd megtört az átok, amikor anyukája 14 éves korában beíratta egy modelliskolába.

Díjcsomag

Klikk a képre!
A szponzorok jóvoltából minden versenyző egy fürdőruhát egy napszemüveget, és egy különösen csábítóan hangzó tizenötezer forintos dentálhigiénés kezelést vihetett haza.

Az internetezők szavazatai alapján 6,84 ponttal első helyezett Zsíros Anna két fős Velence-Karintiai körutazást nyert, amit anyukájával készül megtenni. Ajándékcsomagjában megbújt még egy arany nyaklánc, egy digitális fényképezőgép, egy golfklub-tagsági, egy koktélruha, egy estélyi ruha, egy ötvenezer forint értékű portfólió elkészítése, és egy csomag marcipán.

Póth Diána műkorcsolyázó mindössze két ezredponttal maradt le az első helyről: elkeseredését egy digitális fényképezőgép enyhíti.

A harmadik helyezett, egyben az est szépe és szerkesztőségünk favoritja 6,62 ponttal Tihanyi Ágnes lett. Az ő ajándéka egy Velence-Karintiai körutazás két fő részére, egy arany nyakék és egy digitális fényképezőgép volt.

A Miss Cyberspace World különdíjasa a szőke démon, Tamaska Erika lett.