A héten mutatták be a Peach John japán fehérneműmárka új kollekcióját Tokióban. A fő látványosság Dita Von Teese burleszk- és sztriptízmesternő volt, más szóval, a bús arcú Marilyn Manson volt felesége.

A Very Lingerie nevet viselő fehérneműk az "energetikus, vidám és szexi" koncepcióra épülnek, és az új trend szerinti klasszikus formákat és színeket vonultatják fel. A japán cég Dita Von Teese-t, a divatvilág egyik legújabb üdvöskéjét kérte fel a katalógusa címlaparcának, és a bemutató fő attrakciója is ő volt.

Dita Von Teese, aki nemrégiben vált el Marilyn Mansontól, nemzetközi burleszkkirálynőként aposztrofálja magát. Nőies bájait nemcsak a Peach John sztriptízshowján mutatta be, de rendszeresen fellép olyan tervezők divatbemutatóin is, mint Marc Jacobs, Christian Louboutin, Roland Mouret, Chopard vagy Louis Vuitton.

A szép hangzású Dita csak felvett név, az eredeti Heather Sweet volt. A díva mindig is imádta a tévében sugárzott régimódi musicaleket, a vetkőzős naptárokat és a ma oly menő, ódivatú fehérneműt. A legkedveltebb állítólag az a sztriptízshowja, amelynek végén egy hatalmas pezsgőspohárban merül el. A fürdőből természetesen nem hiányzik egy bazinagy, olívabogyó alakú szivacs sem. Hogy miket ki nem talál ez a Dita.