horoszkóp

A fekete farmer és bokros mini lesz a divat

MTI
2006.01.25. 13:49
Az idei nyár divatszíne a fekete és a csokoládébarna lesz. Ismét előkerül a jó öreg matrózviselet, és a fehér organza szoknyákat bokrok és csokrok díszítik majd. Ha hűvösebb az idő, fekete farmert viseljünk.

Az idei nyáron újból divatba jönnek a sötét színek. Várhatóan a fekete és a csokoládébarna lesznek a legkedveltebb divatszínek. Mindezekhez a már néhány éve divatos fehér társul, illetve a nyaranta szintén klasszikus fagylaltszínek.

Fekete farmer és arany szegély

A divatszakemberek szerint nyáron a fekete farmer lesz a menő, valamint sötét miniszoknyák és sötét kiegészítők kaphatók majd nagyobb számban.

Idén a kék is divatos lesz, ahogyan a csíkos tengerész viseletet is újból népszerű. A csíkok, a paszpolok, az arany szegélyek újból megtalálhatók majd, és az alapszínek mellé az aranysárga kombináció. Alapszínként és díszítő elemként a piros színt is használják majd a ruhakészítők.

A nyárias kelmék jellemzően virágosak lesznek az előző évekhez képest annyi különbséggel, hogy idén a nagy méretű minták hódítanak. A szoknyák anyagain feltűnnek majd bokrok, lombok, virágcsokrok. A fehér szín legtöbbször az organza és muszlin anyagokon lesz jellemző, illetve újra megjelenik a krepp textília.