horoszkóp

Szabvány push up ötezerért

2007.03.07. 18:20
Bugyi ezer, melltartó ötezer, zokni ezer. Összesen hétezer. Az egyik legnagyobb bevásárlóközpontban látottak alapján ennyi manapság a fehérnemű, ha nem álmodunk nagyot. Ráadásul egy titkos push up lobbi nyomaira bukkantunk, mely egységáron tartja a mellkorrekciós ruhadarabot.

Árfigyelő különítményünk a tavaszi rügyfakadással fehérnemű körútra indult. Ezúttal nem csak a piacot meghatározó világmárkákat vettük sorba, betértünk minden olyan üzletbe, amelyik kirakata bugyit-zoknit ígért.

Intimissimi: régen itt lehetett kapni a legtutibb alsóruházatot, mára mintha vesztett volna merészségéből az olasz divatmárka, vagy csak nálunk teszik le lerakatba a maradékot, mint oly sokan mások. Mindenesetre a tavaszi árukészlet nem ragadott magával minket, a színek viszont rendben vannak: a kötelező fehér-testszín-fekete szentháromság mellett van sok igazán nyárias, mint például napsárga és rózsaszín. Kedvenc tavaszi kompozíciónk a csigával, cserepes virággal és lepkével díszített fehérnemű együttes (5290 forint), pamutból. A mindenütt nagy számban megtalálható push up melltartó itt 4990-be kerül, a nyár garantált favoritja, a nyakban összepattintós melltartó ugyanennyi. Egy átlagos szabású, nem tanga, de nem is nagymama bugyi ára 1290 forint.

Klikk!

Women's Secret: a fehérneműben és hálóruhában erős spanyol láncolatban két dolog jó: az egyik, hogy még sosem kaptuk rajta őket, hogy mást árulnának Nyugaton mint itt Középen, illetve, hogy mindig valamilyen tematika köré építik az árukészletet. Ez most a nyuszi, akinek pontos identitását hiába firtattam az eladónál, annyit mondott csupán, hogy nyuszi. Szóval van nyuszis melltartó, alsóruházat, rövidnadrág, zokni és neszesszer is. A legviccesebb a két nyuszis bugyi, amin a jószágok pajkosan felhúzzák topjukat. Az egyszerű pamutmelltartó 3690, a push up átlag 4990 (van egy ezressel olcsóbb is). A nyuszin kívül egyébként itt találhatók a legtrükkösebb melltartók, például a hátat szabadon hagyó, nyakban csatolós keresztpántos 3690-ért. A bugyik ára átlag 2000 forint.

Klikk!

A J. Pressbe a kirakat miatt tértünk be, aztán rájöttük, itt inkább zoknit vagy smukkot érdemes venni, semmint fehérneműt. Az állítás alól kivételt képez, ha nagymamánkat szeretnénk meglepni valami nem túl kirívó, ámde kényelmes darabbal. És azoknak is biztosan bejön, akik elkötelezték magukat a business look iránt. A választék viszonylag kicsi, de tangát és hagyományos szabású pamut bugyit már 990 forinttól lehet kapni, a push up melltartó 3990 forint, de az tény, hogy inkább zokniban erősek.

Sarah Borghi: sokat ígérő név, gondoltuk a cégért látva, aztán rájöttünk, hogy a név köszönőviszonyban sincs a tartalommal. Kedvencünk az "I. osztályú bolgár női melltartó" volt 5990 forintért, és - hiszik vagy nem - a push up-os verzió itt is 4990 forintba került, épp úgy, mint majd' mindenütt. A bugyik ezer körül vannak és 890-től már kétrészes bélszínű garnitúrát lehet kapni. Bár még nem láttuk Tisza Katát fehérneműben, de valahogy ő jelent meg előttünk, miközben szemünket az impozáns mídereken pihentettük.

Szintén a hangzatos névnek dőltünk be a Lagoon Handmade üzlet feliratát látva, aztán meglehetősen szerény árukészletre találtunk, de legalább az árak is szerények voltak. Egybeszabott melltartót például már 1490-ért lehet kapni, csíkos pamut fodros bugyit pedig 599 forintért. (Az üzletben egyébként szinte csak csíkos fehérneműt észleltünk.) Ezt a márkát első illetve második évfolyamos, nem túl népszerű szakon tanuló egyetemistáknak ajánljuk szeretettel.