Pocakosnak bébidollt, homokórának fűzőt vegyen

2008.01.19. 17:05
A fehérnemű akár romantikus ajándék is lehet, feltéve, hogy a megajándékozott nem partra vetett bálnának vagy a szadizmus áldozatának érzi magát benne. Cikkünkből megtudhatja, hogy milyen fehérnemű áll jól a körtealakú, a nagymellű, a vékony vagy akár a nagypopsijú nőnek.

Vásárlás előtt érdemes benéznie barátnője fehérneműs szekrényébe, hogy nagyjából képben legyen, milyen anyagokat, színeket és fazont szeret. Nem célszerű mondjuk 100% akril összetételű bugyit választania, ha a fiók csakis pamutbugyival van tele. Nézze meg, hogy milyen méreteket (S, M, L vagy melltartó esetén egy szám-betű kombináció) hord, valamint a színeken is gondolkozzon egy picit. Nem rossz ötlet például olyan színű fehérneműt választani, ami hangsúlyozza a nő szemének vagy hajának színét. Két tuti tipp: nem hibázhat, ha állítható pántú fehérneműt vesz, illetve távozás előtt rákérdez az üzletben, hogy ha nagyon melléfogott, ki lehet-e cseréli a portékát.

A Debonaire magazin megkérdezte a trendi, New York-i fehérneműüzlet tulajdonosát, Catriona MacKechnie-t, hogy milyen alakra milyen intim ajándékot ajánl. Fussa át a hat kategóriát, és máris indulhat vásárolni.

Nagyobb fenékre szélespántú tanga

Egy olyan tanga, aminek a hátsó része zsinórpánt helyett kicsit szélesebb, remekül áll egy dúsabb hátsón is. Körülbelül egy harmadát befedi ugyanis, így kicsit kisebbnek látszik a popó, viszont a bugyi szabása szexi, és a lábakra is felhívja a figyelmet. Kép: Catriona MacKechnie tanga, 125 dollár.

Ami kerülendő: a hagyományos csípőbugyi, ami az egész feneket takarja, és ezáltal nagyobbnak láttatja.

Körtealakra selyem bébidoll

A melleket hangsúlyozó csipkés bébidoll lehet a nyerő ötlet körteformájú kedvesének: olyat válasszon, ami lefelé bővül kicsit (A-alakú), így kisebbnek látszik benne a széles csípő és combok, meg a fenék. Kép: Intimo szatén bébidoll, 4990 Ft.

Ami kerülendő: a női sort nem fog jól állni a barátnőjének, mert attól rövidebbnek és vastagabbnak tűnik a lába.

Nagy mellekre melltartó-franciabugyi szett

Ha biztosan tudja a barátnője melltartóméretét, bevállalhat egy melltartó-bugyi szettet. A nagyméretű, kosaras melltartó pozitívuma, hogy kényelmes és - ha a megfelelő méretet választotta - sehol nem fog belőle kibuggyanni a mell. A franciabugyi szexi és fiatalos párosítás hozzá. Kép: Etam melltartó kb. 6300 Ft és bugyi 4300 Ft.

Ami kerülendő: a B-s vagy C-s jelzésű melltartókosár valószínűleg nem lesz elég, mert előfordulhat, hogy kibuggyan belőle a mell. Figyeljen oda a választásnál.

Nagyobb hasra bébidoll és csípőbugyi

Ha a kedvesének picit nagyobb a hasa, lepje meg egy nagyon rövid bébidollal és a hozzá illő csípőbugyival: az összeállítás diszkréten takarja a pocakot és a csípőt, de kiemeli a remek lábakat. Kép: Miracle molett bébidoll, 12400 Ft.

Ami kerülendő: azok a bugyik, amelyek bevágnak hastájékon: nem csak előnytelenek, de borzasztó kényelmetlenek is.

Vékony nőnek légies fehérneműt

A vékonyabb hölgyek alakját a vékony, légies anyagból készült fehérneműk emelik ki a legjobban, és teszik még szexibbé. Gondolkozhat még push-up melltartóban is, de ennek az a veszélye, hogy barátnője úgy érzi, arra utalgat, hogy túl kicsik a mellei. Kép: Sariana Sevilla-kollekció, 7000 Ft körül lesz kapható februártól.

Ami kerülendő: a vékony nőnek szinte bármilyen fehérnemű jól áll, de ne válasszon számára olyat, ami nagyméretű vagy túl bő, mert "tehénen a gatya" érzést válthat ki.

Homokóra típusnak fűzőt

A széles csípőjű, keskeny derekű, nagyobb mellű nőnek jól áll a bustier, azaz a hosszított melltartó. A derékon sztreccs anyagú, kifeszülő darab hangsúlyozza a nőies vonalakat, és a merevítés kiemeli a melleket. Kép: Shirley ázsiai mintás fűző, 25800 Ft

Ami kerülendő: A lezser fehérneműben egy homokóra típusú nő kevésbé formásnak, nagyobb darabnak néz ki.


További tippek:

  • Fehérneműt csak olyan nőnek vegyen, akivel intim kapcsolatban áll: a lány, akivel szombatonként kocog, tutira félreértene egy ajándéktangát.
  • Ne legyen túl merész: extrém, neccesen szexi fehérneműt csak akkor ajándékozzon, ha biztos benne, a barátnője nem retten vissza a láttán.
  • Ne felejtse el, hogy az ízlés és a komfort utáni vágy nem mindig összeegyeztethető: ha le akarja cserélni felesége kedvenc, régimódi hálóingét egy szexi bébidollra, nem biztos, hogy hatalmas sikere lesz.
  • Az ajándék elsősorban nem önnek szól. Olyan bugyit vegyen csak, amiről el tudja képzelni, hogy a kedvese nem gúzsba kötött szexrabszolgának érzi magát benne. Attól még, hogy ön észbontóan szexinek tart egy csipketangát, nem biztos, hogy egy nő is egyéniségéhez illőnek és hordhatónak fogja találni.