horoszkóp

Gábor lett a legszexibb olvasó

2008.02.19. 11:05
A szoros versenyben Gábor nyerte meg a "Velvet legszexibb olvasója" címet. Megtudtuk, hogy imád szerepelni, és a Dáridóig vitte háttértáncosként. De az Activityben is szerepelt egy-két éve, Gáspár Győző volt a párja.

A legszexibb olvasó az önök szavazatai alapján a huszonnyolc éves Gábor lett, akiről korábban annyit tudhattunk meg, hogy szeret táncolni. Amikor felhívtuk, hogy gratuláljunk neki a wellness hétvégéhez, a Durex-kosárhoz és a Blup! babzsákfotelhez, az is kiderült, hogy - ahogy ő fogalmaz - van egy "picike exhibicionizmusa" is. Néhány évvel ezelőtt Gáspár Győző oldalán szerepelt az Activityben, és tánctudását Lagzi Lajcsi műsorában, a Dáridóban kamatoztatta háttértáncosként.

Gábor Budapesten él a XVI. Kerületben, és a titokzatos "munkafelvevő" munkakört tölti be, azaz gumit és felnit ad el a bejövő ügyfeleknek. Már általános iskolában elkezdett társastáncot tanulni, majd újabb és újabb stílusokat próbált ki: az akrobatikus rock 'n' roll, a swing sem idegen a számára, de a boogie woogieba és a hiphopba is belekóstolt.

A nyeremények közül először a babzsákfotel motiválta, de mivel Valentin-napon megkérte a barátnője kezét, így utólag a wellness-hétvégének örül a legjobban. "Öt és fél éve vagyunk együtt, gondoltam, itt a Valentin-nap, nem akartam tovább húzni a lánykérést", mondta Gábor. A szavazáson egyébként 5,39-es átlagot ért el, és nem titkolta, hogy minden ismerősét buzdította a szavazásra: "szóltam mindenkinek, akinek csak tudtam, hogy fent vagyok a Velveten". A mezőny egyébként elég szoros volt, gratulálunk a második helyezett Tamásnak (5,02) és a harmadik helyezett Vagyimnak (4,88) is, meg persze mindenkinek, aki megpróbált a Velvet legszexibb olvasója lenni.