Bódi Sylvi tovább bombáz

dr
2007.05.18. 11:03
Az FHM ötödik alkalommal rendezte meg a 100 legjobb bombázó partiját, ahol az is kiderült, hogy a magyar férfiak kit találnak a világon a legszebbnek. A celebek garmadával érkeztek a szakma szakestjére, mert a legjobb hangulatú buli hírében ez az összeröffenés áll.

Idén egy hasonmásversennyel is indulhatott volna az este. Volt Stohl Buci, Steiner Kristóf, László Boldizsár, Kapócs Zsóka és Bálint Antónia klón is a Nonsenseben. Meg rengeteg szilikon mell és ingyenpia. Elférni már kevésbé lehetett, mert csaknem 900-an ünnepelték azt, hogy ismerik egymást.

Hangulat, nők és Özge

Az este legjobb mondatait az illusztris vendégseregtől vártuk és nem okoztak csalódást. Elsőször Rakonczai Imréhez léptünk, hogy megkérdezzük, mit vár az estétől. "Kíváncsi vagyok, milyen antibiotikumra inni" - mondta nevetve az énekes, aki éppen az influenza kellemetlen tüneteitől vett végső búcsút. Miután Giannit is megpillantottuk, azonnal faképnél hagytuk a bárpultot, mert sokat reméltünk a vele folyatott párbeszédtől. "A kíváncsiság hajtott ide, mert érdekelt, hogy milyen csodálatos nők között lenni. Itt a szemnek kell helyet hagyni" - tette hozzá a műsorvezető, amit nem nagyon értettünk, de ahogy ő sem, mi sem törődtünk vele. Miután kölcsönösen megköszöntük egymásnak a fent leírt mondatokat, Kovi társaságában oldódtunk tovább. A Mester jó beszélgetőpartnernek bizonyult, de mások is szemet vetettek rá. Mögöttünk két fiatalember a legmélyebb tiszteletéről így tett tanúbizonyságot: "nézd, ott a Kovi! Menjél, pornózzál, bazd meg."

Nézzen mély dekoltázsokat!

Az esemény népszerűségének titkát Ördög Nóra árulta el a Velvetnek. "A celebvilágban ez legjobb buli, a hangulata miatt." Kevesen akadtak, akik nem értettek egyet ezzel, de mi a tisztesség kedvéért őket is megemlítjük. Az eredeti Steiner Kristóf, Özge társaságában érkezett, aki nem volt túl jó bőrben. Folyt a könnye és szeme környékén ijesztően piros volt a bőr. Steiner elárulta, hogy az allergiaszezon kutyáját is érinti, ugyanis érzékeny a pollenre. "Sokat vakarózik, de kenem krémmel, meg gyógyszert is kap. Az allergiájának lelki okai is lehetnek, ugyanúgy, mint az embereknél. Most költözünk, ami valószínűleg megviseli."

A Vivás műsorvezető kifejtette, hogy a magyar férfiak ízlése nagyban eltér az övétől. Neki Vámosi Viki a legszebb magyar nő, akire nem sajnálta az éteri szépség jelzőt aggatni. Az este másik nagy csalódását valószínűleg Mester Tamás élte át, aki nemsokkal tizenegy óra után elhagyta a terepet. Taxit hívott és telefonon nemcsak a másik buli pontos címét kérdezte, de hölgykoszorú minősége után is érdeklődött. Feltehetően nem volt megelégedve a felhozatallal.

Tömény minden mennyiségben

Temérdek Mojito és Long Island Iced Tea fogyott az este folyamán, ami megtette hatását. Tóth Tibi, a Hooligans gitárosa a kamerák láttán kedvese szájába kanyarodott és vad lendülete csak akkor hagyott alább, mikor a kameraman letette a lantot. VV Frenki is csúnyán lerészegedett, aminek egy-két pohár látta kárát, illetve az a néhány hölgy, aki kénytelen volt tűrni az ex-villalakó kényszeres fogdosását.

Bombázók

"Megmondjam, ki fogja megnyerni?" - kérdezte Hajdú Péter, aki puszival köszöntött minket. "Bódi Sylvi!" Az okokra és miértekre nem tértünk ki, mert láttuk, hogy éppen szerelmes hangulatban van. A frissen lapátra tett Sarka Katát csókolgatta, akit állítása szerint most mindenhova magával cipel.

És úgy is lett, Bódi Sylvi lett az FHM év bombázója.

Fresh Wiki azonban tudta a megoldást. "Kijár neki, mert még sohasem nyert. És egyébként is, ő az elsőszámú szexszimbólum Magyarországon." Az eredményhirdetés így csak keveseknek okozott meglepetést, hiszen a győztes Bódival már jó ideje elkészítették azt a fotósorozatot, ami a júniusi is címlapon szerepel.