A fontolva haladás jegyében indítja internetes fogyókúraprogramját március 1-én a HáziPatika.com-on. Az immáron tizenkettedik alkalommal meghirdetett diéta nem ígér tízkilós testsúlycsökkenést 24 óra leforgása alatt: a résztvevőknek öt hét áll rendelkezésükre, hogy heti egy-egy kilótól megszabaduljanak. Így húsvétkor éppen öt kilóval könnyebben várhatják a nyulat.
Az internetes fogyókúraprogram a testsúlycsökkentés mellett a hosszútávú életmódváltást is előirányozza. A programra ingyenesen regisztráló felhasználók öt héten át tanácsokat, segítséget, receptekkel kiegészített étrendeket valamint tornasorokat kapnak.

Az ötös szám jegyében

Az öt hét alatt öt különböző menüből választhatnak a felhasználók. A főzőcskézésre ráérők és a sietősök menüje mellett a vegetáriánusoknak, a vércukor-problémákkal élők számára, valamint tejcukor-érzékenyeknek készült, tejmentes menü is elérhető.

A fogyókúra sikere nem lehet teljes megfelelő rendszeres testmozgás nélkül, így részletes - Schobert Norbi által összeállított - edzésprogramot is mellékelnek az étlap mellé. Az oldal dietetikusa, Pilling Róbert pedig az egyénileg felmerülő kérdéseket válaszolja meg.

Bizonyíték

A különféle fogyókúrás technikákon többször átesett, ennélfogva kissé szkeptikus Velvet úgy döntött, kifaggat valakit, aki már kipróbálta a Házipatika módszerét. A kisújszállási Tóthné Beleznay Erika osztotta meg velünk tapasztalatait, véleményét. Tanulságos.

"Negyvenkét éves, hajtós vállalkozó vagyok, aki mellett elszaladt az idő és akire felrakodott a feszültséggel járó összes probléma zsír formájában" - kezdi beszámolóját. "Ahhoz, hogy a napi feszültségeket le tudjam vezetni, és átlendüljek a kezdeti nehézségeken, sok-sok kalóriára (édességre-vigaszra) volt szükségem. A munka, a házastársi kötelesség, a gyereknevelés elől is evésbe menekültem. Az evés bizonyos szinten megnyugvást jelentett.

Azzal, hogy rátaláltam erre a lehetőségre, napi kapcsolatban lehettem olyan emberekkel, akik nem részei a hétköznapomnak. Virtuális barátokat találtam, megismertem őket, a problémáikat, a sorsukat. Ez ébresztett rá, hogy nem kell elbújni, háttérbe húzódni, hiszen ha bátorítjuk egymást és másokat, visszanyerjük az önbizalmunkat is. Tiszta érzésekkl ébredtem, kedvvel és céllal tudtam kezdeni a napokat és mellesleg annak is örültem, hogy két számmal kisebb ruhába is beleférek.

Bogyók és sikerdiéták nélkül fogytam, persze közben rengeteget tanultam a helyes táplálkozásról: kapásból meg tudom cáfolni az egysíkú diéták hatásfokát, tisztában vagyok az a szervezetre terhet jelentő hatásukkal is.

Nem volt nagy erőfeszítés betartani Pilling Robi diétáját, mert teljesen hétköznapi és változatos, és tényleg nem kell halászati engedély az óceánra, hogy a hozzávalókat össze tudjam kotorni."

Erika súlya a tavaly leadott 12 -14 kiló után most szépen beállt. "100 fölött voltam, de mostanában alatta vagyok a 90-nek, volt már 85 is, de 90 fölé még a nagy ünnepi trakták után sem megy ."

Aki ki szeretné próbálni a hathatósnak tűnő öthetes módszert, klikkeljen.