horoszkóp

Victoria Beckham hóbortja nincs hatással a magyar sportdivatra

dr
2008.05.21. 12:10
A kényelem a fontos, még az sem számít, hogy ismert márkában lihegjen a magyar celeb - erre a megállapításra jutott a Velvet, amikor felmérte a Flora futógálán megjelent ismer hölgyek szerelését. Egyedül Sarka Kata vállalta fel, hogy ha a média is jelen van, mást vesz fel, mint egyébként. Erdőhegyi Brigitta lemezén viszont nem tudtuk léptetni a Mindig magas sarkúban vagyok című dalt.

Südi Iringó kijelentette, hogy nem szeret futni, csak kapott egy felkérést a Flora 20. jubileumi futógálájára, ahol az volt a feladta, hogy egy másfél kilométeres váltófutásban jeleskedjen más, ismert hölgyekkel karöltve. Mivel a tér és az idő alkalmas volt arra, hogy az asszonyoktól megtudjuk, milyen ruházatban szeretnek mozogni, fel tudtuk mérni, mennyire sznob egy magyar celeb, ha sportolni indul. Elöljáróban csak annyi, messze vagyunk attól, hogy Victoria Beckham magas sarkú sportcipője feltűnjön a Margitszigeten.

Nem szeretem ezt a sportot

“Nem szoktam futni, nincs is semmilyen felszerelésem hozzá. Ez a nadrág a táncstúdió egyenruhája, amit nagyon kedvelek, mert egy szellős, kellemes viselet. Pamutból van. Egyébként még futócipőm sincs, nem szeretem ezt a sportot.” A művésznő szerint, aki átlép a holtponton, az érzi csak, hogy jó dolog futni. A képen látható cipő az egyetlen olyan termék, amit azért vásárolt, hogy a táncban is hasznát vegye, hiszen a bemelegítését néha ebben végzi. Ha eddig csak sejtettük, most már biztosak lehetünk benne, hogy a táncosok a designt részesítik előnyben, ahogy Südi mondaná: csinos kis szoknyában szoktunk táncolni, és abban is melegítünk be.

Látszik, hogy van futócipőm

Miután kiderült számunkra, hogy nem a táncosok fognak profitot termelni a sportban érdekelt divatmárkáknak, Csomor Csillához fordultunk abban a reményben, hogy a színésznő vallomása kizökkent minket a hirtelen nihilből. “Nálam a kényelem és a sportosság számít. Semmi különösebb nincs. Nem divatozok feltétlenül, de látszik, hogy van futócipőm, van olyan nadrágom, amiben futni szoktam. Ennyi maximum, ami számít. Nem vagyok márkahű. A könnyen kezelhető, szellős és természetes anyagokat szeretem.” Csomor “sokat golfozok” Csilla elismerte, hogy kedvenc ütőjátékát azért is szeret, mert komoly tradíciókkal rendelkezik, és megfelelő outfitet is megkíván a játékostól. Nem lehet csak úgy beesni a gyepre hányaveti módon, ki kell hozzá öltözni.

Nem vagyok divatmajom

Létay Dóra, aki szintén erősítette a celebcsapatot, rendszeresen szokott futni. Tervei közt szerepel, hogy kipróbálja a Margitszigetet is. „Most költöztem át Budáról Pestre. Budán csomó erdő meg zöld terület van, ahol eddig futhattam, most viszont a Margitszigetet kell felfedeznem. Az, ami most rajtam van, egy itteni reklámszerkó. Egyébként nem vagyok márkafüggő, sem divatmajom. Amúgy sem, de a sportszerkóban főleg nem. Az fontos, hogy kényelmes, jól szellőző anyaga legyen, ne szorítson, és ne essen le rólam. Majdnem mindegy, hogy milyen, ebben nem vagyok finnyás.” Létay szerint a cipőn viszont nem érdemes spórolni, nem szabad egy kínai, műanyag fröccsöntött lábbeliben futni az embernek. “Ez egy Nike cipő, ami nem kifejezetten futócipő, de teljesen futófazonú. Nagyon kényelmes, jól lehet benne futni” - mutatta be saját szerzeményét a Velvetnek.

Magassarkúban nem fut az ember

Erdőhegyi Brigittát, miután arra kértük, értekezzen velünk a futófelszereléséről, rögtön azzal kezdte, hogy ő általában magas sarkúban van. Ennek a prioritását nem kívántuk elvitatni tőle, mégis azt érezte a legfontosabbnak. “ Hétköznap általában magas sarkúban vagyok, de amikor fut az ember, nyilván akkor nem teheti meg. Farmerban sem szoktam futni, nyilvánvaló, hogy melegítőben és sportcipőben szoktam futni. Vannak márkák, amik visszatérnek, de nem ragaszkodom egyikhez sem. Két-három márka szokott visszatérni az életembe, sportruházat szinten. Igazából nyáron nem szeretek sötétbe öltözni, inkább színes ruhákat veszek fel. Télen sokkal inkább veszek fel egyszínű ruhákat a sportoláshoz. A melltartót nem igazán szeretem, ha nagyon muszáj, csak akkor veszem fel.” – tette ezt mindenki számára nyilvánvalóvá Erdőhegyi.

Számít, miben vagyok, mert itt vagytok ti

Sarka Kata ennél őszintébb válaszokkal kapcsolódott a beszélek a ruháimról témához. „Most számít, hogy miben vagyok, mert itt vagytok ti is (célzott a sajtó és főleg a fotósok jelenlétére.) Ha edzésre megyek, természetesen nem érdekel. Az a legfontosabb, hogy kényelmes legyen, és ne nagyon izzadjak bele. Amikor régen kézilabdáztam, mindig rövidnadrágban voltam. Otthon is sokszor veszek fel mackónadrágot egy kis felsővel, mert az a legkényelmesebb. Itt inkább testhezálló dolgokat részesítem előnyben. Cipőt, csak divat szerint választok. Ami rajtam van, azt egy hónapja vettem, nem a legkényelmesebb, de nagyon jól néz ki. Ebben soha nem edzenék. Csak olyanban teszem, ami már régi, ami ki van már taposva, ami már be van törve.”