Sose adjon herpeszt ajándékba!

2009.02.14. 15:28
Kíváncsiak lettünk mi a legbénább ajándék, amit partnerünknek adhatunk, összeszedtük hát a szerkesztőségben tapasztalt giccseket. Persze az a ön története jobban érdekel minket.

Ön nagy valószínűséggel nem viszi túlzásba, de azért megünnepli a Valentin napot. Ne tagadja, egyszer már beismerte. Ha pedig Valentin nap, akkor kell valami cuki kis ajándék is a párunknak. Mondjuk egy csini szívecskés üdvözlőlap, vagy egy szerelmetes bögre.

Még ezeknél is kínosabb az az édi cicus, Hartley, aki szilveszter este született és valami égi csoda folytán egy szív alakú jelet hord a bal hátsó lábán. Az apró állatka sorsa szívszorítóan (muhaha) alakult, mert az anyukája majdnem életét vesztette a szülésnél. Szerencsére a doktor bácsi megmentette őt, így jó sok pénzért el lehetett adni a kölyköt egy Valentin napi árverésen. Szuper ajándék lesz.

Ami a pasiknak fáj

Miután végighüppögtük a fenti sztorit elgondolkozunk, vajon mi volt a valaha partnerünktől kapott legbénább ajándék. Kiderült, hogy a szerkesztőségi pasik egyértelműen a hasznavehetetlen plüss szörnyetegektől kaptak kiütést, rosszul voltak, ha egy nő vágott virágot vitt nekik, sőt, volt akinél az ajándék felhívásnak bizonyult a szakításra. "Néhány hónapos kapcsolat után születésnapomra egy műbőr naplót kaptam, az elején egy bernáthegyis kitűzővel, rajta a felirat: hűséges vagyok. Azonnal szakítottam. Nem értette miért." Az sem jó választás, ha a csaj egy egész alakos, bekeretezett fotót ad magáról, mert kollégánk például napokig magyarázhatta miért is röhögte el magát az ajándék láttán.

Ezek után felmerülhet, hogy klisék helyett meglepőt kell adni, mert az menő. Hát, nem. "Egyszer egy csajomtól műmellkasszőrt kaptam igazi vastag bizsuaranylánccal, meg bugatópornak nevezett kínai piacos vágyfokozót, amit állítólag belekevert a kólámba. Nem tudom, hogy emiatt dugtam-e meg, vagy csak úgy." Ez a kedves kolléga korábban már herpeszt is kapott. Annak sem örült.

A csajoknak sem jobb

Bár a kolléganők nagy része szerényen közölte, hogy még sohasem kapott béna dolgot férfitól, azért vagyunk páran, akik ezt is megszívtuk. Hiába, választani tudni kell. A felsorolt ajándékok között szerepelt egy használt deo stift, egy üres CD-tok szerelmes dalok ígéretével, egy kézzel ácsolt madáretető a panelba, és persze itt is volt ajándékozás-szakítás dráma."Alig két hete jártunk, amikor jött a karácsony. A srác tehetséges grafikus volt, de én egy pár perc alatt felskiccelt béna angyalt kaptam, aminek egy kicsit be is szakadt a széle. Bekeretezésre ugyanis már nem futotta. Ráadásul, amikor nem sokkal később összevesztünk, az arcomba vágta, hogy nem értékeltem a művészetét."

A legtöbb csaj utál háztartási eszközt kapni, és van, aki kifejezetten sértésnek veszi, ha használati tárgyakkal halmozzák el. Ez kolléganőnknél talán érthető. "Már jártunk pár hónapja, amikor jött a születésnapom. Irtó szerelmes voltam, szóval adhatott volna egy ronda gyertyát is, akkor is boldoggá tett volna. Ehelyett beállított hozzám egy kétméteres zuhanycsővel, mondván, hogy az enyém rövid a 190 centijének. Nesze neked szülinap."

Az ön sztorija tuti jobb

Ön kapott már valaha béna ajándékot partnerétől? a Meséljen róla, hadd szenvedjünk mi is.