Átütő siker a faroknövelő alsónadrág

2006.11.03. 15:10
Éppúgy, ahogy a nők a push-up melltartója, a farokemelő alsónemű is pont abba az irányba csoportosítja a szóbanforgó testrészt, ami a szemnek a legjobb.

Igenis számít a méret, legalábbis ezt állítja az az ausztrál fehérnemű cég, mely piacra dobta a Wonderjock nevű alsónadrágot, ami Nagyobbnak mutatja jancsikát.

Ötvenezer ment el egy hét alatt

Egyhetes létezése alatt 50 000 darabot adott el forradalmi újításából a gyártó AussieBum nevű cég, elsősorban a weboldalán, de világszerte gombamód szaporodó üzleteiben is.

Megirigyelték a push-upot

"Az alsónemű formatervezése elválaszt és megemel. A szabás mindent előre csoportosít, ahelyett, hogy lenyomná a Föld felé" - nyilatkozta a "Wonderjock" tervezője, Sean Ashby a Reutersnak. "Nincs semmiféle kitömés, karika vagy zsinór" - mondta Ashby, aki elárulta, hogy a "Wonderjock" ötlete onnan jött, hogy megvizsgálták az olvasók online visszajelzéseit. Ez egyértelműen mutatta, a férfiak is nagyon szeretnének olyan optikai tuningot, mint a hölgyek push up melltartója.

A nagyobb jobb

"Ha bemész egy áruházba fehérneműt vásárolni, általában egy nagymama jön kiszolgálni, ami a feedback begyűjtésének nem a legideálisabb módja" - mondja Ashby. "A vásárlóink közvetlen visszajelzéseket adnak nekünk. Nem jöttünk rá eddig, hogy a nagyobb jobb is."