horoszkóp

Ki öltözött jobban: az özvegy vagy Tutankhamon?

2008.01.27. 12:40
Ismét eltelt egy hét, amit ha másból nem is, abból észrevehetünk, hogy megint lehet szavazni a hét legjobban öltözött sztárjaira. Claudia Schiffer víg özvegynek, Claira Danes kis túlzással múmiának öltözött, Sarah Jessica Parker meg középszerbe bújt.

Az elmúlt héten az apró részleteket értékeltük, mint például Lindsay Lohan lila csizmáját, de az ilyesmi önöket kevésbé érintette meg. A szavazatokból az derült ki, hogy Cindy Crawford visszafogottan szexis fekete öltözete tetszett a legtöbb olvasónak, Britanny Snow klasszicizáló estélyijét szavazták meg másodiknak, majd Katie Holmes kifinomult öltözéke következett.

Ezen a héten elég vegyes a mezőny, kezdjük egy kevésbé egetrengető megjelenéssel. Calista Flockhart a G'Day USA gálára vette fel a galériában látható türkizkék estélyit. Audrey Hepburn törékeny, őzikés külseje jut eszünkbe erről a színésznőről, hát még ebben a ruhában. Kylie Minogue ugyanezen a rendezvényen egy sokkal merészebb estélyiben jelent meg: a lila ruha szinte csípőig fel van vágva, amiből minden egyes lépésnél combig kivillan az énekesnő lába. Merész.

Klikk!

Sarah Jessica Parker a Smart People című film bemutatójára érkezett a Sundance filmfesztiválra a fekete-szürke kombinációban. Tulajdonképpen rendben van, de semmi különlegeset nem tudunk róla állítani - az is lehet, hogy csak azért várunk tőle túl sokat, mert megszoktuk, hogy Carrie Bradshawként hajlik az extremitások felé.

Claudia Schiffer nagyon elegánsan jelent meg a Chanel haute couture bemutatóján a párizsi divathéten. Visszafogott, kifinomult, mégis kicsit úgy érezzük, hogy túlzottan komor és öreges ez a kötött felső a hagymaszoknyával és a széles övvel, csupa feketében. Ha nem így gondolja, szavazzon rá. Claire Danes a Barney's divattervezői bolt Las Vegas-i megnyitójára kissé furcsa szerelést húzott fel: a bronz színű, tóga- vagy múmiahatású estélyi szélesebbnek mutatja a vállát és kisebbnek a melleit, mint amekkora előnyös volna. Christina Ricci ugyanerre az eseményre egy tengerkék koktélruhát vett fel, látszólag melltartó nélkül. Ezt a ruha furfangos dekoltázsából lehet látni, és ugyan a szabásért pluszpontot kap a színésznő (és a ruha tervezője), de mégsem vagyunk teljesen meggyőződve róla, hogy jól áll az színésznőnek. A sminkje viszont első osztályú.