horoszkóp

Az igénytelen partiarcok is jól öltöztek a múlt héten

2008.01.21. 20:53
Az elmúlt héten még a legigénytelenebb partiarcok is elővették a jobbfajta ízlésüket: Lindsay Lohan remek lila bokacsizmát húzott, Paris Hilton barna árnyalatokban és menő retiküllel vonult, Katie Holmes pedig zseniális, mint mindig. Szavazzon, ki nézett ki a sztárok közül a legjobban!

A szerkesztőségbe érkező képekből hosszas kínszenvedés árán tudtuk csak kiválogatni a legjobbakat, hiszen úgy tűnt, hogy a sztárvilág az elmúlt héten valamiért kimondottan odafigyelt a megjelenésére. Előkapták a szezon divatszínét, a lilát, megspékelték egy-egy vagány csizmával vagy divatos retiküllel, és hozzá még a színöszeállításra is figyeltek. Kakukktojásnak talán Sharon Stone-t lehetne mondani, aki állatmintába öltözött - bár ön erre lehet, hogy azt mondja: neki minden jól áll.

Katie Holmes megjelenésén általában nem sok kifogást lehet találni. Remek darabokat válogat össze, és tudja is hordani őket. A képen épp egy Santa Monica-i hotelből sétál ki egy lila blézerben, amit szívesen kölcsönkérnénk tőle. A buggyos ujj klasszikussá teszi az amúgy lezser felsőt, jól áll hozzá a szürke, élére vasalt nadrág. A mélybordó topán helyett viszont a lila egy másik árnyalata szerencsésebb lett volna.


Lindsay Lohan szintén magára öltötte a slágerszínt, mégpedig egy vagány bokacsizma alakjában. A színésznőnek nem különösebben jó az ízlése, de szeret cicanadrágban járni, viszont mostanában felszedett jópár kilót. Ezen a képen ez egy cseppet sem látszik, mert a '20-as évek - idén visszaszivárgó - divatjának megfelelően egy hosszú, derekat is takaró felsőt visel fekete legginsszel és fekete, steppelt dzsekivel. Persze nem hiányozhat az összeállításból a fekete napszemüveg és a fekete táska sem.


Brittany Snow egy gálán jelent meg ebben az estélyiben, ami gyönyörű. Tényleg különleges a hímzett betét a mellrészen és a ruha alján. Más kérdés, hogy egyesek irtóznak a mell alatt húzott ruháktól, mivel kissé terheshatást keltenek. A ruhához választott cipő viszonylag átlagos, ennél egy kicsit elegánsabb fazon emelné a ruha fényét is.


Cindy Crawford szintén összfeketében pózol a The Business of Being Born című dokumentumfilm premierjén. Remekül néz ki, nincs mit hozzáfűzni. Azt azért vegyük észre, hogy - szeretjük vagy sem - idén ismét nagy kedvenc lesz a trapéznadrág.


Sharon Stone ebben a szerelésben egy divatbemutatóra érkezett a Beverly Hills Hotelbe. Az öltözéke nem hordoz sok meglepetést, hacsak azt nem, hogy a színésznő még felveszi a párducmintát. Noha az állatminta idén valamelyest kezd visszaszivárogni a divatba, úgy gondoltuk, hogy Sharon Stone-nak ennél jobb ízlése van.


Debra Messing, azaz Grace a sorozatból, kicsit úgy fest ezen a képen, mint egy kertvárosi anyuka, aki kivitte a gyerekét a játszótérre, de előre látja, hogy az perceken belül hasraesik. Az is lehet ugyan, hogy csak a nap süt a szemébe, de inkább úgy tűnik, mint ha nem érezné jól magát ebben a hatalmas szőrmegallérban. A sápadt színű csizmával, az aranyláncú retiküllel és a nagymintás ruhával önmagában nem, de így együtt azért van valami baj.


Paris Hilton az új, hollywoodi Club Goába indult ebben a szerkóban. Bár ennek a barnának kicsit fosszínű árnyalata van, legalább egymáshoz illően kombinálta a színeket. Jól áll neki a passzentos farmernadrág és a magassarkú csizma is, aminek - ha jobban megnézni, észreveszi - piros a sarka.