horoszkóp

Ki a legszebb a vidéken: a bonbon vagy a vamp?

2008.02.03. 09:50
A héten a feltörekvő sztárcsemeték, boszorkák, macskanők és egyéb csodabogarak csípték ki magukat. Kylie Minogue bonboncsomagolás-szerkóban tipegett, Osbournék lánya simán lefőzte Willisékét, akinek tényleg krumplifeje van.

Az elmúlt héten szoros versenyben ugyan, de Sarah Jessica Parkert találták a legcsinosabbnak. Parker a tél divatszíneivel nyerte el az olvasók szívét, szürke-fekete összeállítása egyszerre tűnt kényelmesnek és sikkesnek. Kylie Minogue lila, álgörögös szerelése a második helyre volt elég, őt csekély egy pont lemaradással Claudia Schiffer követte szexi özvegykosztümjében.

Tilda Swinton

Tilda Swinton, akinek szoborszerű testalkata egy kicsit ufószerű fejben végződik, egy lágy esésű, világos nadrágkosztümben jelent meg a héten a Century Plaza Holtelben. A különleges arcú boszorkánykirálynőt mi mosolyogni még nem láttuk, viszont ebben a szerelésben egyszerre feltűnő és kimért.


Rihann

Rihanna az MTV Music Awardon viselte ezt az elképesztően lezsernek ható, letisztult ívű, pompásan szabott ruhát. Az 1990-es évek denevéringeit és a görög szobrokat egyszerre idéző ujjmegoldás modern és sikkes, azt bizonyítva, hogy az énekesnő stylistja újabban sokat és kiválóan dolgozik. Végülis valahogy el kell adni azokat az esernyőket


Kylie Minogue

Kylie Minogue koktélruhácskáját elsőre kicsit nehéz értelmezni, és a popikon képen látható szerelése szerintünk most elég nevetséges. Ha Cannes-ban a bonbonnak vagy kanapénak öltözés a divat, akkor nem szóltunk semmit. Ha ön még hisz a csípő alatt megköthető vastag szalagokban, klikkoljon!


Kelly Osbourne
Kelly Osbourne lefogyott, felnőtt, és hirtelen egy dögös nő vált belőle. Kellyt Londonban kapták lencsevégre, ahol a ’40-es éveket idéző, visszafogott virágos ruhájában, dekadens hajjal és vörös rúzsban pózolt. Leginkább úgy fest, mint egy alkartetkós vamp, ami nem feltétlenül baj.


Rumer Willis

Rumer Willist nem igazán áldotta meg a sors, pedig jó génekből válogathatott. Bruce Willis és Demi Moore szerelemgyerekét fél Hollywood Krumplifejnek csúfolja, amin ez a szerkó sem segít sokat. Mi a képen egy bögyös-faros szürke micisapkás lányt látunk.


Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer üde és természetes jelenség ebben a földszínű, pántnélküli ruhában, a hozzá illő retiküllel és magas sarkúval. A gyémánt fülbevalón kívül egy laza kontyot és kedves kisugárzást visel. Egyesek lehet, hogy azzal kontráznak, hogy Pfeiffer inkább szimplán szürke.