Sharon Stone frakkban, Courtney Love múmiában nyomta a héten

2008.03.02. 13:50
Ha netán eddig nem esett volna le önnek, hogy ismét eltelt egy hét, akkor abból ráébredhet, hogy megint szavaznia kellene a hét legjobb öltözékére. Lássuk a hat ruhát, amit sztárok viseltek a héten. Ellen DeGeneres és Sharon Stone férfias kosztümben nyomta, de felvonultak színes és fekete-fehér, nőcis ruhák is.
Courtney Love

Courtney Love ebben a Lanvin-selyemruhában, a szemébe és vállára lógó festett szőke hajjal kissé Jean D'Arc-osan fest. Az énekesnő teste ettől a ruhától csaknem amorffá válik, és a többsoros nyaklánc - bármennyire is divat volt az Oscaron - sem sokat dob a megjelenésén.


Eva Herzigova

Eva Herzigova ugyanazon a rendezvényen bukkant fel ebben a szerelésben, ahol Courtney Love múmiáskodott: Elton John AIDS Alapítványának partijára libbent be ebben a Versace-ruhában. Görögös vonalvezetés, elegancia és merészség: ezen a fotón az is látszik, hogy az estélyi háta aszimmetrikusan fel van szabva. Ha az embernek sok pénze, jó alakja van és nem kövér a háta, akkor praktikus beszerezni egy ilyen ruhát.


Sharon Stone

Nem mindenki érkezett extranőies és libbenős estélyiben Elton John estélyiére. Sharon Stone egy szigorú vonalvezetésű, mégis szexi, fehér Christian Dior-kosztümben jelent meg. Remek frizura, egyéni retikül, és nézze csak, kilátszik a hasa szeglete! Pedig ez nem feltétlenül mondható elegánsnak.


Ellen DeGeneres

Kimeríthetetlen forrásnak bizonyul ez az Elton John-féle parti, különösen, ha azt akarjuk megfigyelni, hogy az estélyiken kívül miben lehet még egy negyvenes nőnek elegánsan és vonzóan megjelennie. A vállaltan leszbikus Ellen DeGeneres, akinek a műsorában nemrégiben Christina Aguilera is kitárulkozott a nagy melleiről, ebben a szürke, férfias szabású öltönyben jelent meg, fehér blúzzal és fehér cipővel. Karakteres, egyéni, de az a cipő nem biztos, hogy telitalálat.


Kerry Washington

Kerry Washington nem azért került bele eheti válogatásunkba, mert minden egyes léptétől visszhangzik a média. Magyarországon kevésbé ismert a színésznő, bár láthattuk például A szívem érted rap-es című filmben. Viszont ez a színes, vidám öltözék egyből megragadta a szemünket. A kanárisárga garbó ezzel a hosszú, sötétkék és olivazöld kombinációjára épülő szoknyával tuti befutó, és illik is az esemény hangulatához: a színésznő az Independent Spirit Awardson (kb. Független Szellem Díjátadó), Santa Monicában viselte ezt az öltözéket.


Lisa Kudrow

Lisa Kudrow ugyanezen az eseményen jelent meg, de Washington szinte teljes ellentéteként: ő a fekete és a fehér szín kombinációját választotta. A színésznő fehér, magas derekú szoknyában és háromnegyedes ujjú, fekete felsőben kislányosan elegáns. Korántsem gondolnánk róla a kép alapján, hogy már negyvenöt éves.


Az elmúlt héten közepesen híres magyar emberek farsangi jelmezeiről kellett ítélkezniük. A többség úgy gondolta, hogy Steiner Kristóf volt a legkreatívabb a Britney-jelmezzel, utána pedig Czifra Noémi következett Piroskaként. Az olvasók szavazatai alapján a harmadik Monique Covet lett, aki szívesen mutogatta a bugyiját a flamencoruha alatt. Ne habozzon, szavazzon most is.