horoszkóp

Eva Longoria fodrokkal, Czifra Noémi színekkel játszott

2008.03.16. 12:50
A hét terméséből levonhatjuk azt a következtetést, hogy a fodros és tortaszerű ruhák idén tavasszal menőnek számítanak. Legalábbis az étteremmegnyitókon, a jótékonysági esteken, és ahol még reprezentálni kell. A magyar vonalon marad a színekkel való játék.

Czifra Noémi a Tescóban forgalmazott, Magyarországra is berobbanó új márka, az F&F divatbemutatójára érkezett a képen látható, fekete hímzéssel feldobott fehér kabátban, amelyhez természetesen egy – még mindig oly divatos – nagyméretű piros táskát választott. A szemünk kicsit jojózik ugyan a fekete-fehér-piros játékától, de az összhatás nem rossz.


Szekeres Nóra öltözékére kétféleképpen lehet tekinteni. Egyrészt, gratulálni lehet neki, hogy felvette a Sebeők János szerint Jávor Pál őrületbe kergetésére is alkalmas ruhát az F&F-bemutató konferálásához, pénzért. Másrészt azt is megjegyezhetjük, hogy egy bomba alakú nőn még egy ilyen förmedelem is egész kellemesen áll. És hagyjuk most figyelmen kívül a ruha összetételét, ami gyanúnk szerint száz százalék műszál.


Kate Bosworth Las Vegasban, a 21 című film premierjén viselte ezt a fodros, ezüstszínű miniruhát. Az extravagáns Chanel-ruhában a színésznő kicsikét olyan, mint ha alumíniumfóliába bújt volna. Bosworth a nem mindennapi ruhához könyék felettig érő kesztyűt is felvett, amely tovább erősíti a hókirálynő-jelleget, mindenesetre különleges.


Angie Harmon, akire esetleg a Baywatch című sorozatból vagy a Döntő játszma című filmből emlékezhetünk, egy non-profit szervezet eseményén öltözött Feketeerdő tortának. Az Alliance for Childrens Rights estélyén bizonyára elegánsan illett megjelenni, de ez a fodros, színei monotonitása miatt viszont kevéssé vidám darab nem tűnik tökéletes választásnak.


Eva Longoria gyönyörű, szintén kissé hópelyhes ruhában nyitotta meg új, Boso nevű éttermét. Egyértelmű a színválasztás, a Született feleségek sötétebb árnyalatokkal rendelkező színésznőjének a világos kimondottan jól áll. A fodrok és a flitterek szükségességében nem vagyunk biztosak, döntse el ön és szavazzon.


Nicolette Sheridan, szintén született feleség, ebben a tűzvörös koktélruhában jelent meg a Boso étterem megnyitóján. Csodálatos, remekül áll neki, nem tudunk róla semmi rosszat mondani.