horoszkóp

Megbocsátjuk Kim Basingernek a tehenészruhát?

2008.03.23. 18:56
A múlt héten esküvői tortának is beillő díszítettségű ruhákat mutattunk önöknek, amelyek közül Eva Longoriáéra szavaztak a legtöbben. Ezen a héten sem szenvedünk hiányt a merész öltözékekből, de most a harsány színek viszik a prímet. És azt tudta, hogy Kim Basinger tehenészlánynak állt?
Isla Fisher

Előre kell bocsátanunk, hogy a bohókássága miatt beválasztott összeállítás nem valódi, utcai szerelés, hanem a most készülő Confessions of a Shopaholic (azaz Egy vásárlásmániás vallomásai) című film egyik jelmeze. Ezt a rendkívül színes, laza és bevállalós szerelést Isla Fisherre adták rá, hogy végigvonuljon benne New York egyik legfelkapottabb színházi- és vásárlóutcáján, a Broadwayn. Bár egyik magyar bevásárlóközpontba sem ilyen összeállításban mennénk újabb gönc után kutatni, azért titkon vágyunk arra, hogy egyszer kiléphessünk hasonló cuccban a metróból a Deák téren.

Juliette Lewis

Az előző pink-vörös összeállítás harsányságát megközelíti Juliette Lewis rikító rózsaszín miniruhájának a jellege. Maga a ruha elég ronda, viszont a színész-énekesnő úgy tudja viselni ezzel a szürke kalappal és zakóval, hogy nincs kedvünk könyörtelenül leminősíteni. Viszont még Lewis mosolya sem tudja kioltani az ormótlan, fehér klumpa által keltett émelygést. Ilyen cipőt maximum óvónénik lábán tudunk elképzelni, nem egy Prada animációsfilm-bemutatón.


Tori Spelling

Tori Spelling szintén az élénk színek egyikét, egy kanárisárgát választott új, önéletrajzi könyve, a sTori Telling bemutatójára. A hagymaszabású ruha aszimmetrikus vállmegoldással leginkább vidám hangulatúnak mondható, és bár kritizálhatnánk a hozzá választott papucscipőt, mivel kissé mezítlábos hatású, az összhang rendben van. Egy kismamának pont ideális, ízlésesen szexi, vidám és nőies.


Kim Basinger

Kim Basinger új megjelenése egészen meghökkentő. Ebben a tehenészszoknyában, a férfikalapban és a bakancsban úgy fest az amúgy szexisségéről is méltán híres színésznő, mint aki eldöntötte, mostantól remeteéletet él. El tudjuk képzelni, amint lezseren bevágódik a parkoló furgonok valamelyikébe és meg sem áll egészen Alaszkáig, ahol majd magára kap még egy bundabugyit és talán egy fókabundát is.


Phoebe Price

Phoebe Price sem riad vissza a szokatlan, de legalábbis figyelemfelkeltő színösszeállításoktól. Az égővörös hajú Price, korábban modell, ma kevésbé ismert színésznő olivazöld, hímzett miniruhát öltött, amelyhez fehér cowboycsizmát húzott. Értjük a koncepciót, de ódzkodunk a lábbelik e műfajától. Ez viszont ne tartsa vissza önt attól, hogy Price-ra szavazzon.