horoszkóp

Szekeres Nóra agyoncsapta saját magát

2008.04.19. 17:37
A csütörtöki bikinibemutatón volt szerencsénk láttamozni jónéhány magyar celebet, akik egy része harmonizálni próbált a túlnyomóan kék fürdőruhákkal, másik részük a mély dekoltázsra esküdött, harmadik részük pedig kisebbfajta stíluszavarral küzdött.
Horváth Éva
Horváth Éva szemmel láthatóan a mély dekoltázsok és a fekete-fehér színkombináció híve. Nincs is ezzel semmi gond, főként, ha egy bikinibemutatóról van szó - nem elvárható a kisestélyi. Viszont a némileg választékosabb színösszeállítás jót tenne a modellnek, akinek az alakja vélhetően a liszt- és cukormentes étrend miatt is van ilyen jó karban.
Keleti Györgyi
Keleti Györgyi - aki nemrégiben maratta le a tetoválását - sem panaszkodhat pluszkilókra, és ő is a puritán stílus kedvelője: nem cifrázza az öltözékét holmi tavaszias színekkel, és topánkájának kiválasztásakor is maradt a tavaly nyári divatnál, ami az arany, ezüst és bronz hatásokat favorizálta.
Erdőhegyi Brigitta
Erdőhegyi Brigittától már megszoktuk a fényes anyagok, így a selyem és a szatén viselését, és a képen azt is láthatjuk, hogy Horváth Évához hasonlóan ő is a mély dekoltázsra esküszik. Ez jól is áll neki, a nadrág szabása viszont nem feltétlenül előnyös, de legalább az egyedi, szteppcipő jellegű magassarkú és a hengeralakú táska eltereli erről a figyelmet.
Gallusz Niki
Gallusz Nikolett már a tavalyi Cosmopolitan-bikinishow-n is részt vett, ott éppen lötyögött rajta a bikini. Ezen a héten vendégként volt jelen a celebritásokat vonzó eseményen, a kérdés az, hogy mi inspirálta a veszkócsizma felvételére. Érdekes megoldás a mélyzöld pólóhoz a nonfiguratív öv, és a szoknyát elnézve arra tippelünk, hogy a színésznő olvassa a divatmagazinokat, melyek szerint idén tavasszal visszatér a batikolás, a virágminta és többek között a fodor is.
Szekeres Nóra
Szekeres Nórát ezen a héten kicsit megsiratjuk. Gyönyörű, - ha túlozni akarnánk, azt mondhatnánk - szecessziós jellegű estélyit húzott fel, amelyből azonban vajmi kevés látszik a fölé csapott farmerkabátnak hála. Kissé olyan érzésünk van, mint ha a műsorvezetőnő ellensúlyozni akarta volna a művészieset némi végtelenül hétköznapival. Ó, be kár.
Debreczeni Zita
Debreczeni Zita lehetséges, hogy a harmonizálásra összpontosította minden figyelmét. Nem is feltétlenül önmagával, hanem a bemutatott bikinikkel, melyek jó része a kék árnyalataiban készült. Azt is megfigyelhetjük, hogy a modell, aki kedveli egyébként a bőrdzsekit is, szívesen mutatkozik hatalmas méretű táskával, ami még mindig a méretével arányosan divatos.
Lilu
Lilu töltötte be a bikinishow műsorvezetői posztját, ennek megfelelően némileg elegánsabb ruhában mutatkozott, mint a jobb felső sarokban látható vendégek. A nyakban megkötős, lenge ruha talán kicsit merész a mai, kiismerhetetlen áprilisi időben, de a reflektorok bizonyára bárkit átmelegítenek. Értékeljük a műsorvezető topánkáját, remekül passzol a ruhához, elegáns és vagány is. Talán egy apró retikül, úgynevezett clutch kellene még, amilyet Hollywoodban sosem hagynak otthon, és valószínűleg rá szavaznánk.

A múlt heti összeállításunkban a Velvet olvasók véleménye olyan egyöntetű volt, amilyet e sorozatunk történetében nem láttunk még: Linda Evangelista csaknem ötször annyi szavazatot kapott, mint amennyit a második helyen végzett Teri Hatcher. Ezúton is gratulálunk a hibátlan megjelenésű szupermodellnek, és kívánjuk, hogy tartson egyszer Magyarországon egy öltözködési gyorstalpalót a helyi hírességeknek.