Fenyőfának vagy zebrának öltözni a menőbb?

2007.10.14. 11:42

Új sorozatunkban öné a főszerep: szavazza meg, kinek a mije volt a legdögösebb cucc a héten? Meryl Streep törökbugyogója jön be jobban, Beckhamné fenyőfát idéző retroszabása, vagy Dita Von Teese szexi özvegykosztümje?

Claire Danes

Lehetséges, hogy Claire Danes-t annyira maga alá kerítette Koltai Lajos Este című filmjének kosztümválasztéka, hogy azóta is a visszafogott estélyiket kedveli. Mi úgy érezzük, hogy nem kellene ezt erőltetnie. A lenvászonnak ható, sötétszürke ruhát a színésznő a Motion Picture Club partiján viselte New Yorkban csütörtökön. Talán, ha Danes javítana a nyegle tinilányos testtartásán, kevésbé éreznénk úgy, hogy egy batikolt ruhás hippi néz kelletlenül a kamerába.


Dita Von Teese

Dita Von Teese nagyon jól nyomja a klasszik stílust – bár ez lehet, hogy részben foglalkozási ártalom, hiszen burleszk- és sztriptízkirálynőként nem mindegy, hogy a neccharisnyához milyen pongyolát vesz fel és azt milyen kalappal párosítja, bár a szőr a nagy kedvence. Nagy barátnőjével, Victoria Beckhammel együtt vett részt a párizsi divathéten, de véleményünk szerint ez a visszafogott, bár kicsit vígözvegyes ruházat simán lepipálja kacsacsőrű Beckhamnét.


Eve

A rappernő, aki ugyan időnként alkoholproblémákkal küzd, meglepően jól nézett ki az idei Hip Hop Honors díjátadó gálán. A szűk, fekete nadrághoz kimondottan szexi a fekete, könyékig érő bőrkesztyű, bár felmerülhet a kérdés, hogy nem izzad-e bele az ember tenyere egy reflektorfényben töltött éjszakán át. Félrecsúsztatott tányérsapkáját kicsit megirigyeltük, bár feltehetőleg neki jobban áll, mint ha mi próbálkoznánk vele.


Janet Jackson

A visszafogott tanárnős stílust Janet Jacksonnál is megfigyelhetjük a Why did I get married című film New York-i premierjén viselt öltözéken. Ez a fekete ruha fehér kézelővel és szigorú, fehér állógallérral kicsit karót nyelt, konzervatív benyomást kelt. Hozzá kell tenni, hogy azért a női formákat nem nyomja el teljesen, szépen domborítja például az énekesnő fenekét a szoknya. Talán mégsem annyira lohasztó ez a szerelés, mint elsőre gondolnánk?


Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, aki máig sem ismerte el hivatalosan a terhességét, szintén kedveli a bevállalós ruhákat. A napokban csaknem úgy nézett ki, mint egy szigorú rendőr, ezen a képen pedig zebrára emlékeztet. Meg kell hagyni, a combközépig érő nubuk csizma elég vágykeltő, de a gerjedelmet azonnal lelohasztja a fejbe nyomott biliszerű sapka. Vagy még így is ő a legmenőbb a felhozatalban?


Meryl Streep

Meryl Streep egyenesen a WAMP-ról érkezett a Rendition című új filmjének Beverly Hills-i premierjére. Persze igazából nem, de ez az „ülepes nadrág” akár a trendi magyar divattervezők keze alól is kikerülhetett volna. Merész, az biztos, az anyaga némi eleganciát is kölcsönöz neki, de a színésznő kicsit úgy hat benne, mintha backgammon-táblába pelenkázták volna.


Victoria Beckham

Victoria Beckham mostanában felettébb allegorikusan öltözködik. Legutóbb egy hatalmas, puffos, piros ruhában fotózkodott, ami a Szezám utca Nagy Madarára hasonlított leginkább, de a képen látható szerelés sem áll messze egy karácsonyfától. A párizsi divathét egyik eseményén jelent meg Mrs. Beckham ebben az ’50-es évek vonalvezetését idéző vintage, Chanel ruhában, amit a blogja tanúsága szerint imádott. És ön?