horoszkóp

Ki a menőbb: a konyhásnéni vagy a szakadt csöves?

2007.10.19. 16:50

Új szokásunkhoz híven ezen a héten is elmondhatja véleményét egy szavazattal néhány híresség öltözékéről. Ezen a héten volt lóherébe bújó sztár, melltartót és egyáltalán valamilyen felsőrészt otthonhagyó, és akadt olyan is, aki teljesen botrányosan öltözött. Ki a menőbb? Legutóbb Dita Von Teese Betty Boop ruháját szerették a legjobban (5,01/7). Claire Danes amish outfitje viszont egyáltalán nem jött be (1,89/7).

Amanda Peet

A Bérgyilkos a szomszédomból is ismert Peet a Viva La Cure elnevezésű jótékonysági partin vett részt ebben a Richard Chai tervezte ruhában. Kicsit egyiptomi hangulat, szolid elegancia. Alapvetően jól néz ki, bár az egyébként ízléses nagyvárosi szandálja ütközik a ruha természetközeli hangulatával.

Ashley Olsen

Nagy öröm az Olsen ikreket végre nem egy képen látni, hanem külön, még akkor is, ha Ashley öltözködésébe egy kis hiba csúszott. Ashely Christian Louboutin cipőkészítő koktélpartiján jelent meg szakadt csövesnek öltözve csizmában. Ronda sál, ronda kabát, ronda haj, kell még mondani valamit?

Bai Ling

A kínai színésznő, aki olyan remekművekben játszott, mint a Dogtown urai - gördeszkás film -, valamint a Sky kapitány és a holnap világa a Mercedes Fashion Weeken felejtett el a blézere alá blúzt, vagy bármi mást venni. Ultravagány kinézetén sajnos ront a szandálja, ami a Terrorbolygó című filmben lenne elfogadható. A színésznő neve egyébként azt jelenti, hogy okos fehér.

Elle MacPherson

MacPherson, aki legutóbb Paul McCartney oldalán tűnt fel egy Cartier vacsorán viselte texas rangeres outfitjét. A blézer, farmer kombinációt egy hatalmas, sast formázó övcsattal dobta fel a modell. Öltözékével nincsenek komoly problémák, de hogy ült le egy ekkora vasdarabbal a derekán?

Katherine Heigl

A Grace klinikából és az Apám, a hősből megismert színésznő leszaladt az utcára néhány újságért. Hírességeknél kötelező a rejtő sapka és napszemüveg, úgyhogy azt most hagyjuk, hogy milyen béna a szögletes légyszemüveg. A pulóverén jópofa világoskék négylevelű lóherék vannak, a laza kinézeten csak az egyáltalán nem passzoló barna táska ront.

Kylie Minogue

Londonban a Rent című musical bemutatójára Kylie Minogue tréfásan konyhásnéninek öltözött. Legalábbis a főzőkötényre hasonlító ruha erre enged következtetni. Bónusz szemfüles olvasóknak: mi történt az egyre inkább mesterséges arcúnak kinéző énekesnő jobb hónaljával?

Mary-Kate Olsen

Mary-Kate Olsen Calvin Klein partijára a képen látható katasztrófát választotta. Furcsa, függönyszerű ruha, érdekes nyakláncokkal. Az elefántot mintázó öv pedig csak kiemeli, hogy Mary-Kate-nek eltűnt a dereka. A cipőre meg nem találunk szavakat.