Bimbózó tulipánruha, áttetsző mell, visszafogott kisestélyi és krémszínű harangszoknya. A nemzetközi sztárvilágnak ezen a héten is voltak melléfogásai, de néhányan tökéletesen választottak öltözéket. A múlt héten Elle MacPherson egyszerű gúnyáját kedvelte a legtöbb olvasónk, és most vajon ki lesz a győztes? Szavazzon!

Ez a ruha nem állít többet magáról, mint ami, vagy legfeljebb egy nagyon kicsivel. Mira Sorvino ezt a halványkék, már-már ezüstbe hajló ruhát viselte a Reservation Road című film Beverly Hills-i premierjén. Ha mi ilyen kevés anyagban lejtenénk végig a körúton, valúszínűleg a többség bolondnak nézne, de Hollywoodban az alsószoknya is elmegy estélyinek. Vagy nem?


Egyszerre nagyon imádjuk ezt a ruhát, ugyanakkor picit röhejesnek is tartjuk. Cate Blanchett hordta az Elizabeth: az aranykor című film bemutatóján a római filmfesztiválon. Merész választás ez a ruha, ami emlékeztet egy bimbozó tulipánra, viszont optikailag összenyomorítja a színésznő fejét és méhkirálynősre dagasztja a csípőjét.


Alicia Keys is megtalált egy estélyit, ami puffos volta miatt kicsit felfújja az énekesnőt deréktól lefelé. Az ezüstös díszítésű, V-vonalú mellrész karcsúsít ugyan, de nem tudunk dönteni az összképről: előnyös vagy nem?


Aszimetrikus ruhát választott Uma Thurman a Fashion Rocks nevű londoni eseményre. A fekete estélyi első ránézésre roppant meghökkentő, és az ember nem tud mit kezdeni az áttetsző jobb mellel. A vállakon átívelő selyem kétségtelenül elegáns, de ez elég ahhoz, hogy Uma Thurman legyen a hét legjobban öltözött sztárja?


A miniszoknyák leplezetlen kedvelője, Eva Longoria ezúttal remekelt. Mi legalábbis értékeljük ezt a visszafogott, mégis szexi és féloldalasságában egyedi darabot. Úgy tűnik, hogy mostanában a lekerekített, mélyen dekoltált mellrész dívik, de Longoria ruháját legalább feldobja a fehérarany betét. Tegyük hozzá: a decens megjelenést indokolja, hogy a Született feleségek színésznője egy rákellenes adományszervező rendezvényen jelent meg éppen.


Mondhatnók, hogy Juliette Binoche bármiben tündéri, de ez az összetett felépítésű estélyi nem emeli ki a nőiességét. A színésznő a Dan in Real Life című film bemutatóján jelent meg ebben a kívül enyhén törzsi motívumos, belül törtfehér fátyol összetételű ruhában. Ha önnek tetszik, szavazzon aszerint.


A Maffiózók sorozat (azaz The Sopranos) fanjainak ismerős lehet ez az arc, aki a mi szemünkben a hét legjobban öltözött sztárja. Jamie-Lynn Sigler (Meadow Soprano) világoszöld, vállpánt nélküli felsőhöz egy krémszínű harangszoknyát vett fel. A végeredmény ezáltal egy vidám és barátságos, mégis vonzó és egyedi öltözék lett. Imádja? Utálja? Szavazzon!