Hónaljékszer lúzer partiarcoknak

2007.08.23. 15:50
Ahogy a forró pesti éjszakában megérkeztünk a Secretjewel partira, és a kisestélyis celebeket fotózó vakuk villogásától újra képesek voltunk látni, felismertük, hogy a beharangozott testékszer valójában gyerekkorunk Donald kacsás matrica-tetoválása, újraélesztve.

A legújabb partitrendként beharangozott intim ékszer nem más, mint egy szilikonos alapú, felragasztható és lehúzható, strasszokkal díszített matrica. Ilyeneket nem ritkán látunk tinilányoknak szóló magazinok bónusz ajándékaként, de édes derűvel felidézi gyerekkorunkat is, amikor nagy elánnal nyaltuk karunkra a rágóban fellelhető Disney-figurákat.

Ezt az ékszert azonban az egyik legintimebb testrészre, a hónaljra találta ki a Secret dezodort gyártó cég. Folyamatos megrökönyödésünk egyre halmozódott, amikor láttuk, hogy milyen fesztelenül pózol csőfarmerban és szűk pólóban Dundika a fotósoknak, és hogyan tátja hamis mosolyra a száját a vörös hajú, lila estélyis színésznő, Orosz Barbara. A keserű miértekre viszont akkor sem találtunk választ, amikor Herczeg Zoltán divattervező szólásra emelkedett.

Herczeg mesél

"Egyik reggel arra ébredtem, hogy nekem mindenképpen szükségem van egy ajak-piercingre" - mondta Herczeg, aki azt azon nyomban meg is szerezte és máig viseli. A tetoválásait viszont már hosszabb ideig tervezgette, hiszen ott kínos, ha az ember meggondolja magát. Viszont az új hónaljékszer pont azért jó, mert bármikor le tudja venni az ember.

Hiába fantáziáltunk azon, hogy vajon a buliban ezentúl mindenki kizárólag feltartott karokkal fog-e közlekedni, a divattervező szerint a hónaljékszer "hamarosan kötelező kelléke lesz egy magára valamit is adó, bevállalós partygirl-nek". Mindeközben a nézők soraiból az "ezek itt mind sznobok" és "a még a cipőtalpamat sem törölném beléjük" megjegyzések hallatszottak diszkréten.

A termék kommunikációját végző Leo Burnett reklámügynökségtől megtudtuk, hogy az ékszerből egyelőre csak három alaptípus készült, amit nemsokára - a regisztráció után - megszerezhetünk magunknak a hónaljtetkó honlapján. Valójában viszont egy dezodor vonalkódjával együtt tudunk csak regisztrálni, ami az abszolút szkeptikusoknak is végső bizonyíték lehet arra, hogy minket itt etetni akartak.

Hónaljgaléria celebekkel

Herczeg Zoltán a bemutatón elmesélte azt az álmát is, miszerint az emberek ezentúl maguknak tervezik majd a hónaljstrasszt, "így teljesítve ki az egyediség igényét". Megtudtuk, hogy Ő maga sem tudott ennek ellenállni, és fogott egy ollót, majd feldarabolta a három alaptípust, ezáltal kész ritkaságokat hozva létre. Ezeket a partin öt, farmerbe és ujjatlan topba bújtatott, kizárólag kéjvágyó arckifejezéssel bevonuló modell mutatta be. Karjukat az égbe emelve prezentálták a hónaljuk kincsét, majd mikor azt hittük, a röhejességet nem lehet tovább fokozni, elemlámpával világították meg a hónaljukat.

Mikor Herczeg Zoltánt megkérdeztük arról, hogy miért vállalta el a bemutatón való szereplést, elmondta, hogy a strasszból kirakott formák a Fashion TV f-jére emlékeztették, amilyen neki is kell. Hozzátette, hogy részt akart venni egy trend kialakulásában, és ugyan egyelőre csak tesztelik, hogy van-e igény a hónaljékszerre, de akár "prémium kategóriás termék is válhat belőle". Amikor rákérdeztünk, valóban elhiszi-e, hogy ilyet fognak vásárolni a buliba induló csajok, azt felelte, "ezt a vállrándítást megírhatod".