horoszkóp

Színésznők szexi, szürke szövetkabátban

2007.11.14. 17:10
Szürke kabát szürke felsővel szürke kiegészítőkkel, vagy fehér kabát. Blézer vagy háromnegyedes: ezek mennek most kabátban, legalábbis a celebvilágban.

Kedvenc képügynökségünk mindig megörvendeztet minket szép nagy képgyűjteményekkel, ezúttal az elmúlt időszak kabátos celebtermését gyűjtötte csokorba, amelyek közül kiválasztottunk önöknek néhányat mintegy szemléltetésként. Kiderül, mit jó nulla fok fölött hordani, legalábbis addig, amíg nem lesz már olymértékű a hideg, hogy a lúdtollal vastagon bélelt kabát marad az egyetlen mentsvár.

Nézze meg képeinket!
Sophie Marceau ebben a laza fehér kabátban nemcsak azt szemlélteti érzékletesen, amit amúgy is, azaz hogy hogyan tud valaki harmonikusan átlépni a tinédzsersztárságból a jó nő szerepbe, hanem azt is, hogy lehet valaki kényelmes, sportos, casualban is csinos.

Az összeállításban abszolút kedvencünk Kate Moss, aki szürkét szürkére halmozva mutatja be, hogy elég a legegyszerűbb (farmer, blézer, csinosabb felső, egyszerű balerinacipő) és akár még színben is teljesen homogén ruhákat egymásra halmozni a győzelemért. Persze nem árt hozzá egy jó alak sem.

Victoria Beckham elfuserált military szerkóját korábban már kiveséztük, arra viszont jó, hogy a jó szürke ellenpárjaként (rossz szürke) hozzuk.

Dita Von Teese ellenben ismét csak a szürke egy remek példáját hozza, igaz Budapesten nehéz lenne elképzelni ezt a kabátot anélkül, hogy kigúvadt szemekkel bámulnák. Outfitje mellé amúgy jól jönne még két élénk színű agár.

Milla Jovovich

Milla Jovovich is szürkében pompázik, bár ez már inkább a rétegességet kedvelő alti-urbanwear vonal. Felhívjuk a figyelmet óriási pulzusmelegítőjére, ami olyan, mintha bokamelegítőjét vette volna kölcsön bokájától a csuklójának.

Ha valaki nem születik eleve rossz ízléssel, általában csak hatvan éves korára éri el azt az állapotot, hogy önszántából talpig szafarimintás szerkót öltsön (mintegy jelezve, hogy nem lépett még be az anyóka korba és pörögni akar). A harmadik lehetőség, ha valaki rock and roll közeli szakmát választ, a képen ez a fennforgás látható, a leopárdmintásba öltözött Courtney Love-val szemléltetve.

Kétszer is beszemléztük Kylie Minogue-ot, aki úgy tűnik, nagyon tudja, milyen kabát áll jól neki. Először ő is a trükkös megoldásokban bővelkedő, divatos szürkében közlekedik, aztán egy igen elegáns fehérben. Szép mindkettő, ő is szép, no comment.
Sophia Bush

Átmeneti kabáton hihetetlen jól mutat a piros szín, nyilván tudja ezt Sophia Bush is, aki csak a kabátjának hosszában tévedett, vagy abban, hogy nem éppen szexi térdeire nem vett fel egy azokat elfedő leggings-et.

Famke Janssen egykori modell, majd színésznő ismét egy fehérkabátos, stílusos nő, még úgy is teljesen rendben van, hogy a hasán lévő hájakat enyhén kiemelő ruhát öltött magára. Kék Converse- farmer-kék haskiemelős ruha-fehér kabát-fehér sapka és egy kutya: laza, bevállalós és mégis nőies.

Ezért a szerkóért Natalie Portmannak azért vagyunk hihetetlenül hálásak, mert hidegben legitimmé teszi a magyar bölcsészöltözködést. A színésznő itt ugyanis pont úgy néz ki, mint egy, az Astoriánál a kereszteződésen átkelő filozófiahallgató lány.

Sienna Millert meg tessék szépen leutánozni! Tőlünk nyugatabbra már mindenhol ilyen feles ujjú kabátokat gyártanak, ami alatt jól mutat egy gyapjúpulcsi. Egyedül a kabát lovas derbiket idéző színével nem értünk maximálisan egyet.