horoszkóp

Kardigánba csavarodik ősszel a celeb

2007.10.30. 16:20
Szemlátomást a közismert hollywoodi sztárvilág is hajlandó magára ölteni nagymamás külsőt, ha támad a hideg és ha pusztán a hétköznapi utcán lófrálás a cél. Úgy néz ki tehát, mint egy átlagos ember, csak a napszemüvege alapján lehet kiszúrni a tömegből.

Úgy tűnik, a celeb street wear nem nagyon tér el a hétköznapi emberek öltözködésétől, legfeljebb annyi az különbség, hogy egy bizonyos ismertségi fok fölött ha süt, ha nem, napszemüveggel árnyékolja az ember a tekintetét abban a hiszemben, hogy így nem lesz felismerhető.

Mimikri

Kardigános celebnők!
Ősszel pedig a celebnő is kötött kardigánnal burkolja testét a hideg ellen. A kardigánok többnyire feltűnésmentes földszínű textíliából készülnek, sehol egy ciklámen vagy bevállalós sárga darab. Nyilván ez is az utcaképbe történő minél élethűbb beilleszkedést szolgálja.

A hippistől a rétegesig

A fazonokban már észlelhető némi szofisztikáltság (lásd galériánk): van V-nyakú (Courtney Love), egymásra pakolt réteges (Ashley Olsen), hippis (Drew Barrymore), iskoláslányos (Claudia Schiffer) valamint a klasszikus nagymamás (Sarah Jessica Parker). Az egyetlen üdítő kivételt Paris Hiltonon láttuk, de ő a hajszínével harmonizáló, talán ezüstös darabot valamilyen villantós eseményen hordta.

Csak a napszemüvegéről lehet felismerni

Szóval a képek tanulsága szerint a celebet (főleg) nappali fényben csak az elmaradhatatlan napszemüveg különbözteti meg a nemcelebtől, a kardigánja teljesen olyan, mint bárki másnak.