horoszkóp

Bemegyünk, pózolunk oszt csuma

dr
2006.12.17. 18:01
Magyarország első Chippendale bajnokságán jártunk szombat este, ahol még szépségversennyel is büntették a közönséget. Sebeők pedig ruhában is meztelen. Egy Büki Bettina nevű lány nyert, a legjobb csippendél a fantáziadús nevű Athos lett.

Szombat este a Mammut 2-ben található Kaméleon Klubban rendezték a Kimaradás Gála nevű rendezvénysorozat megnyitó estjét. A beharangozó szerint szépségverseny, Chippendale-bajnokság és revüshow várta az érdeklődőket. Az est házigazdái "Nagy Ő" Anikó és Jáksó László voltak. A nézőtér megtelt zsűriző celebekkel és a versenyen résztvevők hozzátartozóival. Másfél óra késéssel ugyan, de elkezdődött a show, addig is a közönséget egy zenekar tartotta életben. Havas Henrik, Barabás Hajnalka, Bunyós Pityu, Tommyboy, Krasznai Zsolt plasztikai sebész, Anettka, Bíró Ica bemutatása után helyet foglalt a zsűri és elkezdődhetett a show.

Színfalak mögött

A nem túl meleg, hangárszerű öltözőben fehér kétrészes miniben járkáltak a szépségverseny indulói. A kötelező egyenruha csak annak állt jól, aki meglepően sudár alkatot örökölt és koplalt is hozzá. A fürdőruhás bemutatóra készülő lányok fekete tanga-bikiniben feszítettek a folyóson. A mezőny összetételét firtató kérdésünk után az egyik versenyző csak panaszkodott. "Az előválogatást láttam a tévében, ott azt mondta ránk egy nő: ezek ribancok! Hát jól felkúrta az agyam, nem is ismer." Beszélgetésünket az egyik szervező szakította meg, amikor a 33 versenyben lévő hölgyet próbálta összeterelni.

Tekintse meg képeinket!
- Lányok, ne menjetek sehova!
- De pisilnünk kell!
- Eddig mit csináltatok? Ne legyen már égő, álljatok már a helyetekre!

Az olykor agresszív hangú úriember nem mindig volt ilyen kőszívű, a színpadon kifejezetten kedvesnek és viccesnek tűnt.

Szépség, aki elégedetlen

Kérdésünkre, hogy gyakorolták-e a színpadi mozgást, a "bemegyünk, pózolunk, oszt csuma" választ adta, de ezt nem tudta megmondani, hány induló van. "Hatvananan voltunk, de elénk toltak egy olyan szerződést, amit nem mindenki írt alá: Egy éves kizárólagos szerződés velük és nem fotózhat minket más, csak ők. A bevételünk 50 százaléka őket illeti és, ha nem hívnak sehova, akkor nem mehetek dolgozni, mert elvileg csak ők alkalmazhatnak."

Mikor másoktól is érdeklődtünk a szerződésük feltételeiről, azt állították, hogy voltak igen félreérthető pontok, de készségesen elmagyaráztak mindent a szervezők. "Nem igaz, hogy más nem fotózhat minket, csak szólni kell a rendezőknek, hogy itt és itt vagyok ez és ez történik velem."

Bakik

Az elsőbálozó rendezők - javukra legyen mondva, szépen végiglavírozták az estét - még a később érkező Roy és Ádámot is okosan beillesztették a képlékeny menetrendbe. Pusztán a versenyzők kifutói grasszálásába csúszott hiba, mert a forgatókönyv szerint mindenki más zenei betétre mutatta volna meg magát. Előfordult, hogy akkor sikerült a zenét lekeverni, mikor a lány még a színpad közepén lépdelt. A játékosokat pusztán arról tájékoztatták előre, hogy az estélyi viselésekor kicsit lassabb zenére kell sétálniuk. Mindenki maga hozta az estélyi ruhát, így az is kiderült, ki hogyan definiálja az elegáns megjelenést.

Sebeők szkafanderben

Szorgos gyakorlás és ismerkedés a többi résztvevővel - legjobban így lehetne összefoglalni Sebeők János esti párkeresési kísérletét. A Chippendale Bajnokság extrém kategóriájában induló melorepper sikeresen ostromolta a szépségverseny akkreditált versenyzőit. "Ahogy te felöltőztél, olyan erotikus volt, mintha levetkőztél volna!" Ha erre valaki nem adja meg a telefonszámát Jánosnak, magára vessen.

fotók: Egyed Péter

A mester ezt követően felment a színpadra és besöpörte az ostoba koreográfiáért és a szánalmas jelmezért a nem túl lelkes közönség elismerését. A másik extrém kategóriában induló versenyző Gábor, aki testtömeg indexe alapján Update Norbinak is fájt volna, viszont nagy sikerrel szerepelt. A női szakasz örömujjongással viszonozta a hájhurkák hullámzását.

Az eredmény hirdetés alapján Büki Bettina a hölgyek közt, még a férfiaknál Athos, a chippendale fiú nyerte az első díjat. A nyeremény egy félmillió forintot érő óra és egy éves fitneszbérlet Bíró Icánál. Lezárásként Sebeők visszaöltözött hétköznapi ruhába és a hajléktalanokra jellemző vastag szatyorba bepakolta menetfelszerelését, majd beüvöltött a női öltözőbe:

-Szia Magdi!
-Szia Tüncipünci!
.