horoszkóp

Melyik a legjobban öltözött kamionos és kurva?

2009.02.22. 19:10
Sokan nem fértek be a Merlin farsangi bulijára, ezért a Gerlóczy utcát, majd a Belvárost péntek este ellepték a kamionosoknak és prostinak öltözött fiatalok. Fiúk, lányok egyaránt. Nézzük, önök szerint ki volt a legautentikusabb szereplő!

Kamionosoknak és kurváknak öltözve járta péntek este a Belvárost a szórakozni vágyó tömeg, mi meg arra voltunk kíváncsiak, hogy ki mennyi időt és energiát fordít a jelmeze hitelességére.

Több megdöbbentő felfedezést is tettünk. Az egyik, hogy sokan iszonyú profin belőtték, hogy mitől lesz valaki kamionos archetípus. Azt hittük, hogy a dolog leakad majd a műbajusznál és a baseball sapkánál, de szerencsére számos apró érdekességet láttunk a T.I.R. műtetoválástól a Wunderbaum nyakláncig. A másik, hogy meglepően sok lány nézett ki úgy, mint ahogy általában a lányok kinéznek egy átlagos hétvégi estén Budapest valamelyik forgalmasabb csomópontján. De nézzük a versenyzőinket!

Pink Prosti

A lányok azt mondták, hogy igazából csak az amerikai Vogue magazinnak szeretnének fotózkodni. Miután sikerült meggyőznünk őket, hogy a Velvet tulajdonképpen majdnem az, máris ugrott a cipősarok a kézbe. Alapvetően a szakadt irányzat képviselőit láthatjuk, a lyukas harisnya jó találat. A hófehér paróka viszont kicsit drag queen-es hatást kelt. Maradjunk annyiban, hogy ezeken a lányokon látszott, hogy kurvának vannak öltözve. Ja és sajnos az iszonyú hidegre való tekintettel csak ennyit láthattunk a jelmezükből, pedig lehet, hogy a kabát alatt találtunk volna még egy pár szép stílusjegyet.

Fekete-fehér pillangók

Mi sem nagyon akartuk elhinni, amikor a képen látható két lányt megláttuk az utcán. Tényleg ennyi ruhában voltak, és nem úgy néztek ki, mint akik fáznak, vagy zavarná őket, hogy hideg van. Jó megoldás a titokzatos sejtetés tökéletes megölése azzal, hogy egészen nyilvánvaló, hogy a lányok harisnyakötőt viselnek. A jobb oldali lány közelebb áll a fejünkben élő klasszikus prostiképhez, a baloldalira azt mondanánk inkább, hogy sztriptíztáncos. És higgyék el, nem mi állítottuk be őket ebbe a pózba.

Talpig fehér

A képen látható lányt majdnem elszalasztottuk, néhány óra alatt ugyanis teljesen hozzászoktunk ahhoz, hogy a fiúk alapvetően bajszosak és baseball sapkában vannak, a lányokon meg a vetkőzés után maradt egy kis ruha. Pedig ez az egyik legtökéletesebb összeállítás, nem nagyon találunk rajta olyan pontot, amibe bele lehetne kötni. Mondjuk, inkább a pitstop babe, vagy a motoros kurva vonalat erősíti az öltözék, de nem volt megszabva, hogy az egyik legrégibb iparág melyik szegmenséből kell ruhát választani. A fehér kesztyű és a kilógó harisnya nagyon jók.

Cocotte

Egy újabb példa arra, hogy mennyire sokszínűen lehet prostinak öltözni. A kalózsapka nekünk egy kicsit bezavart elsőre a képbe, de aztán észrevettük, hogy egy klasszikus XIX. századi kokottal lehet van dolgunk. Az egész összeállítás nagyon jó, külön kiemelnénk a szemfestékkel tetovált melleket. Valószínűleg kölcsönző darabbal van dolgunk, pedig jópofa lenne, ha néhanapján lehetne ennyire nem a 2009-es Budapesthez illő ruhában látni embereket. Cocotte-nak nevezték egyébként a franciaországi Második Császárság korának örömlányait, akik afféle luxusprostiként működtek, és általában tönkretették a gazdag szeretőiket.

Vörös és Fekete

És megint egy újabb típus, tényleg nagyon szép mélysége van ennek a prostidolognak. A különféle boákkal érkező lányok is külön halmazt alkottak a bulira érkező kurvák között. Ezen a képen külön kiemelnénk a három fő szín, a vörös, a fekete és a fehér egyik nőről a másikra átúszó csodálatos váltakozását, ha lehetünk ennyire költőiek. A vörös boa szépen megy a vörös cipőhöz, a fehérhez tökéletesen passzol a fekete kabát alól épphogy kivillanó fehér bugyi/nadrág/szoknya. Arról már ne is beszéljünk, hogy az egyik lány barna, a másik szőke.

Truck and Roll

Egy tökéletes kamionos-kurvás életképet ábrázol ez a kép, amelyen a kislány önfeledten örül annak, hogy a hivatásos sofőr barátja mégiscsak megszerzett egy kartonláda valamit. Sajnos annyira elragadott minket ez a pillanat, hogy elfelejtettük megkérni a srácot, hogy húzza szét a pólóját, de nagy eséllyel a Truck and Roll szöveg szerepel rajta, ami annyira fájdalmas szóvicc, hogy majdnem olyan találó, mint az eszement jó kartondoboz. A réteges kamionos ruházat is okos választás. Kiemelnénk még a barátnő bugyinál kicsit rövidebb nadrágját, valamint az összképet a realitásba egy picit visszataszító övtáskát.

A srác

Ezzel a képpel mindazon férfiaknak szeretnénk emléket állítani, akik péntek este női ruhában töltötték az éjszakájukat. Persze lerágott csont, hogy a fiúk öltöznek ilyen alkalmakkor főleg lánynak, mint amikor a Szigeten a Britney Spears hasonmásversenyen konkrétan egy lány sem indul, cserébe viszont mindenkinek van szakálla. Az összeállítás egyetlen gyenge pontja a cipő, de megértjük igazából, hogy nem akart egész este magas sarkúban vezekelni. Ettől eltekintve az egész nagyon harmonikus, a cipő megy a harisnyához, a szoknya a felsőhöz, a paróka meg úgy jó, ahogy van.