Ördög Nóra új kocsiját Lucia pimpelte

2007.07.18. 15:11
Terméktársítás az, amikor neszeszert csomagolnak egy divatújság aktuális száma mellé vagy mondjuk, amikor egy híres divattervező prémium kategóriás autókra matricáz különféle motívumokat. Ilyen felékszerezett Volvókat lepleztek le kedden este a Luan by Lucia divatház és az autócég munkatársai. Őszinte sajnálatunkra a művészileg pimpelt autókat nem mi kaptuk, hanem három fiatal, ismert ember. De legalább ők is csak három hónapra.

A szerencsések, akik a vénasszonyok nyaráig divatos külcsínű, 220 lóerős autóval közlekedhetnek, a frissen nősült Szántó Dávid sportriporter, Ördög Nóra műsorvezető, Molnár Tamás vízilabdázó, és természetesen maga a tervezőnő, S. Hegyi Lucia. A C30-as négy darabja egyedileg készült el, vagyis mindenkié más, és tükrözi az ideiglenes tulaj személyiségét.

Klikkeljen a pimpelt járművekért!
S. Hegyi Lucia egyébként nem először pakolta szokatlan tárgyra mintáit: régen fürdőszobacsempén voltak a rá jellemző ábrák. "Egy divattervezőtől nem áll távol az egyedi tervezés" - magyarázta az egybegyűlt újságíróknak.

Urbánus, önmegvalósítás, autó

Ördög Nóra bevezető szövegét egyébként nyilván egy közhelyszótár gondos áttanulmányozása után írta meg valaki. Ilyen szavak szerepeltek benne ugyanis, hogy "önmegvalósítás", "kihívás", "urbánus, nagyvárosi emberek" stb., és a lényeg természetesen az volt, miért nagyszerű a Volvo C30-as.

Matricázott dizájnautók

Ezt követően leleplezték a rózsákkal hintett és letakart négy darab C30-as Volvót, melyek S. Hegyi Lucia és csapata által kitalált matricákkal váltak egyedi dizájntermékekké. A tervezőnő elmondta, minden megajándékozottal elbeszélgetett, úgy találta ki, melyikük milyen autót kapjon. Volt, aki meglepődött.

Fejesugró, cápa, virágok és divatház-minták

Például Szántó Dávid, aki egy grafitszürke kocsit kapott, amelyiken egy kék figura készül fejest ugrani az autó oldalán vonuló hullámokba (Dávid elsőre nem értette, hogy neki tulajdonképp mi köze az úszáshoz, de aztán rámutattak, hogy sportriporter.), Molnár Tamásé egy piros autó lett, ahol egy cápa igyekszik lendületes sebességgel az első kerékbe fúródni.

Ördög Nóra autóján ametiszt virágos-indás minták díszelegnek, aminek a műsorvezető nagyon örült, mert mint mondta, diszkrét a kocsi, ahogy ő sem egy hivalkodó jellem.

S. Hegyi Lucia divatházának visszatérő mintáit és logóját helyezte a kozmoszfehér alapon a márvány színeiben és rózsaszínben pompázó gépkocsira. (Minden autó mögé kiállítottak színben passzoló ruhákat is, de nagy sajnálatunkra ezekről alig esett szó.)

Ingyenreklám

Remek dolog lehet egy Volvót kapni ajándékba, pláne, ha egy divatház pimpeli fel, de hogy az ingyenreklámon kívül - amiből persze mindenki jól jár - ennek mi a pontos értelme, azt nem sikerült kiderítenünk az eseményen, sem utána a taxiban. Ha van ötletük, írjanak.