horoszkóp

Fapados tüzelőbugyi Vivától

2006.08.29. 16:38
Kinyitottuk Viléna Viva csodálatos kutyaruhás webáruházát, és ismét bebizonyult, hogy az egészség mellett az internet a legnagyobb kincs a világon. Weboldal-ismertető sok tüzelő kiskutyával.

Régóta tudjuk, hogy Viva kutyaruhabizniszben utazik, amihez legalább olyan kényes értékrendre van szükség, mint korábbi szakmájához, a pornószínésznőséghez, de miután áttanulmányoztuk új vállalkozásának site-ját, ötvenedszer is kiiktattuk a kétpercenként újra-és újra bekapcsolódó háttérzenét, arra jutottunk, hogy inkább látnánk viszont Vivát eredeti hivatásában, mint ezeket a szegény kisállatokat a szörnyű angolsággal megírt pólókban és a párducmintás köntösökben.

Farcsere

Klikk a képre!
Különösen hajlott korú, gyerektelen/macskátlan nők szeretnek hülyét csinálni háziállataikból, de Paris Hilton ölebmániája is épp elég kártékony volt ahhoz, hogy sok-sok követőre találjon a nagyvilágban, és már csak türelmesen ki kellett várni a pillanatot, hogy valaki itthon is hasznot húzzon a tüzelő szukákból. Egyik jeles pornószínésznőnknek is eszébe jutott ez a bizniszlehetőség, és hátrahagyta az ő tompora körül legyeskedő hímeket, és inkább kis kedvence farával kezdett foglalkozni.

Minden igényt kielégít

A szuka kutyák évente átlag kétszer tüzelnek, ami két-három hétig tart. Nos, ez egy évben majdnem két hónap, amiért tényleg érdemes beruházni az igen elmés Baba Viva márkanévvel ellátott tündéri kis kutyabugyikba. A rapper pólót, párducmintás otthonkát és kis fodros ruhácskát is tartalmazó kínálatot szemügyre véve elmondhatjuk, hogy a skála minden igényt kielégít a fapadostól (1200 Ft) a luxuskategóriáig (5000 Ft).

És lássuk mit kínál még Viva

Az "I m cat or dog?" feliratú felső megkreálásakor Viléna bizonyára nem túl sokat töprengett az angol nyelv bonyolultságán. További kedvencünk a csíkos kapucnis felső "Ha elmész én is elmegyek" felirattal, de a "Miauuu" feliratú konditermes póló is rendkívül eredeti, csakúgy, mint "A végén még nekem is szilikonmellem lesz" felirat.

Sétáljon egyenruciba'

"Járj Egyforma kisruciba kedvenceddel!" - ez a felszólítás már nem a kutyaruhákon szerepel, hanem a weboldalon, vásárlásra lelkesítő szándékkal. Ehhez csupán annyi a hozzáfűznivaló, hogy Viva biztos látott valahol egy "Járj együtt szoliba kis kedvenceddel!" feliratot, amit gyorsan lekörmölt egy papírra, majd kis gondolkodás után kicserélt két szót, hogy meglegyen az ütős szlogen.

Szemléltetésképp egyébként ott van maga a művésznő és kutyuskája a - na milyen színű? - rózsaszín egyenszerkóban. Mert a nők már csak ilyenben sétálnak kis kedvenceikkel tüzeléskor.