horoszkóp

A mell formája determinálja a személyiséget

MTI
2005.02.25. 10:59
Egy olasz kutató gyümölcsökhöz hasonlítja a női melleket; véleménye szerint a dinnyemellű nők szeretnek enni, a narancsmellű nők okosak, a körtemellű nők pedig imádják a szexet.

A közhiedelemmel ellentétben a mell, nem pedig a szem a lélek tükre, legalábbis ha elhisszük egy itáliai szexológus elméletét, aki a kebel formája alapján igyekszik jellemezni a hölgyek érzelmi és értelmi képességeit. Pierro Lorenzzoni szerint ugyanis a hölgyek természetét kebleik alakja "formálja" olyanra-amilyenre, éppen ezért mellük alapján rangsorolja a szebbik nem képviselőit - olvasható az Utro orosz nyelvű hírportálon.

Nagy dinnyék

A kutató különböző gyümölcsökhöz hasonlítja a női kebleket. A "gyümölcstérkép" a dinnyével kezdődik. Az olasz úriember szerint a dúskeblű hölgyek szeretnek jókat enni, inni, s örülnek, ha kényeztetik őket. Ezért szívesen veszik, ha a kiszemelt férfiú moziba, színházba, étterembe viszi őket, ugyanakkor nem rajonganak túlzottan egyéb örömökért, amit inkább szükséges rossznak, mintsem jónak tartanak.

Az utóbbi lehangoló megállapítás a "narancskeblű" hölgyek esetében is igaz, akik sokkal több örömöt lelnek az erősebbik nemmel folytatott szellemi párviadalban, mintsem az ágybéli csatározásokban - állítja az olasz szexológus.

Kicsi, de okos

A "cseresznyényi" keblekkel rendelkező hölgyek okosak, ám nem alakítanak nagyot az ágyban, vagyis azok a férfiak, akik a testi örömöket helyezik mindenek fölé, jobban teszik, ha más partner után néznek. A "szőlőszemnyi" kebellel rendelkező hölgyek sokkal inkább jó háziasszonyok, mintsem démonok. A citromalakú keblek tulajdonosai merészek, nem áll távol tőlük az önirónia, kísérletező kedvűek az ágyban, ám másban nem szívesen térnek le a megszokott vágányról. Az ananász pedig az eszes és romantikus beállítottságú hölgyek szinonimája - véli az olasz kutató.

Szexéhes körte

Pierro Lorenzzoni külön felhívja a férfinem figyelmét a körte alakú keblek tulajdonosaira, kiknek egész élete a szerelem körül forog. Persze kérdéses, hogy mennyire megbízhatóak a szexológus megfigyelései egy olyan korban, amikor egyre több hölgy szánja el magát plasztikai műtétre, hogy korrigálja a természet ajándékát.