horoszkóp

Feltalálták a mellnövesztő rágógumit

dns
2005.08.10. 11:53
A mellnövelő masszázs, és az elektromos vákuumos pumpa mellett új természetes módszert szeretnének bevezetni hazánkban. A mellnövesztő rágógumi egy thaiföldi növény kivonatát tartalmazza, amelyik elvileg 4-6 hét alatt megnöveli a mell térfogatát.

Kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó mellnövelő készítményt dobtak piacra a japánok. A készítmény a Thaiföldön őshonos Pueraria mirifica nevű növény gyökeréből vonták ki, és az ígéret szerint hatására növekszik a mell térfogata a készítmény szedését követő 4-6 héten belül.

Magas koncentráció és virslifa

A termék gyártója arra is felhívja a figyelmet, hogy a növényből kivont szer az eddigi mellnövelő készítményeknél 3000-szer hatékonyabb, mert magasabb koncentrációban tartalmazza a változáshoz szükséges alapanyagot. Erről csupán annyit információt közöltek, hogy a rágógumi többféle egyedi fitoösztrogént tartalmaz, hormontartalma ugyanakkor nincs. A forgalomban elérhető hasonló szerek hatóanyagai a szója, a lenmag, a rozs, a vörös here, a komló, az édeskömény, a lóhere és a virslifa gyümölcse.

A thaiföldi növény kivonatáról gyártói úgy tartják, kizárólag pozitív mellékhatásai vannak, szedésének hatására a közérzet javul, nő a libidó, és hasonlóan misztikus módon a menopauza kellemetlen tünetei csökkennek. Ami a fizikai változásokat illeti, gyorsabb haj- és körömnövekedést, fényesebb, feszesebb bőrt ígérnek a fogyasztóknak. A B2UP nevű készítményt korábban csak Japánban és Thaiföldön lehetett kapni, de Európában elsőként Magyarországon szeretnék bevezetni, ahol már több speciális mellnövesztő eljárást ismerünk.

Masszázs, pumpa, zselé

Az ázsiai nők igényeit elégítette ki elsőként az a mellnövelő masszázs, amelyik emelni hivatott a kötőszöveti állományt. Az orvosi segédeszközök közt néhány éve feltűnt az elektromos vákuumos mellpumpa is, amelyik gyors változást ugyan nem ígér, de a szerekkel ellentétben nem avatkozik a szervezet működésébe.

Egy Svájcból származó mellfeszesítő gél is hasonlókat ígér, és a hozzáadott zsurló, afrikai kigelfa és komló kivonatának köszönhetően a gyártó garantálja, hogy a zselének térfogatnövelő hatása is van. A népszerű szlogenek közt a természetesség a legtöbbet használt szó, amelyikkel azt a szintén kereskedelmi forgalomban kapható szérumot illetik, amelyik a női serdülőkor ösztrogén szintjét hozza ismét működésbe, ezáltal a 4.-6. héten már látható a fejlődés. A természetes módszerek közül azonban legtöbben továbbra is a terhességben hisznek.