horoszkóp

Lila tüll és rénszarvasminta az idei fehérneműdivat

MTI
2005.02.01. 14:13
Nem fogta vissza a fantáziáját a Triumph. A keddi bemutatóból kiderült, hogy a csipke, a szatén és a csípőtanga ugyanolyan divat, mint a kis rénszarvasos pizsama.

Finom, nőies, leheletkönnyű és szexi az új fehérnemű divat, amelyről kedden délelőtt a Flamenco szállóban tartott sajtótájékoztatót az egyik legnagyobb magyar fehérnemű gyártó cég vezetése.

Tüllharmat-hegyek

Átlátszó tüllcsipkék, fényes szaténszalagok, lila tónusok, masnik, összehúzások, befűzések és izgalmas kiegészítők - így foglalhatnánk össze az elkövetkező hónapok női fehérnemű trendjét. A három fő jelszó: nosztalgia, glamour - amit varázslatos, ragyogó, nagyvonalú eleganciának fordíthatnánk, - és a természetes irányzatok.

A bemutatón a legnagyobb tapsot a pikáns részletek aratták: a budoárok és a Moulin Rouge világát idéző piros harisnyakötő, a szexi nyakpánt ugyanolyan árnyalatú csipkéből, és a csípő tangák. Az érzéki nőiességet elsősorban a bordó és a vörös különböző árnyalatai hangsúlyozzák, amelyet a tervezők feketével kombinálnak és csipkével, pici masnikkal díszítenek. A Dangerous! Curves melltartók valódi veszélyt jelentenek - főleg a férfiakra, véli a Triumph. A nőies domborulatokat kiemelő melltartókat cikk-cakk szegélyek és izgalmas megoldású vállpántok díszítik. Az áttört kosárszegélyt lézerrel szabják.

Rénszarvasos pizsi

A hálóruhák fő motívuma - ez már a jövő tél kedvenc figurája lesz - a kis rénszarvas. Nosztalgikus kiegészítő a hálósipka, a papucs és a pléd ugyanolyan mintás, puha, kellemes anyagból, mint amilyenből a csinos otthoni és szabadidő ruhákat varrják. Amint azt a cég bemutatóján elhangzott, a divatos formákon kívül a jótékonysággal is foglalkoznak. dr. Szabó Zoltánné, a Triumph Magyarország vezérigazgatója bejelentette, hogy a cég 250 ezer dollárral járul hozzá a délkelet-ázsiai szökőár áldozatainak megsegítéséhez.