horoszkóp

Milli Vanilli szelleme a golfpályán

dns
2006.04.26. 16:10

A Golf Cat nevű fekete golfmokasszin együtt idézi fel a szesztilalom korának, és fehér rojtos felső díszítésével Balázs Pali utazó ruhatárát.

Jó évtizede lezárult már a vita arról, közvetített-e bármilyen értéket a Milli Vanilli formáció, miután sikerült megegyezni abban, hogy nemigen. Fekete lakkcipős - fehér frottír zoknis gálaöltözetükre azonban sokan emlékeznek még, ha máshonnan nem, a Guldenburgok örökségének egyik igen kínos epizódjából.

Klikk a képre!

A sportszergyártó volt elég bátor felkínálni a vásárlóinak a Vanilli-örökséghez hasonlót. A Golf Cat nevű fekete golfmokasszin együtt idézi fel a szesztilalom korának, és fehér rojtos felső díszítésével Balázs Pali utazó ruhatárát. Aki az utóbbi előadóval nem szívesen vállalna közösséget a golfpályán sem, annak szúrós talpú kulcstartó formájában is elérhető a termék.

A cég most az együttes egykori, és a mulatós műfaj mai rajongóira gondolt, de a golfot, mint az üzleti kapcsolatépítés vidám módját választó vállalkozókra kevésbé. Ők lehet, hogy elgondolkoznak azon, milyen irányban befolyásolja az imidzsüket egy babarózsaszín, vagy karamellfagyi-színű, szűk póló. Ugyanezek a kreációk a női játékosokon lényegesen jobban mutatnak.