Lehetetlen alábecsülni a konyhai és egyéb gizmók készítőinek fantáziáját, és persze számos marketinges szakember is felülmúlhatatlan képességekkel bír. Arra nézve legalábbis, hogy eladjanak olyasmit, amire - a realitás talaján állva - nincs szükségünk. Mert például kinek hiányzik egy gépi romlottság-detektor, amikor néhány, a kérdéses hús vagy tejberizs közelében vett fürkésző lélegzettel rájöhetünk, hogy a kaja megromlott-e már avagy még ehető. Ha viszont nem bízunk az orrunkban (miért is?), akkor vehetünk ilyen eszközt, ami két perc alatt baktériumvizsgálatot végez, majd kigyullad a három lámpája közül valamelyik: a zöld egyértelműen azt jelzi, hogy meg szabad enni a gyanús ételt, a sárga szerint még éppen oké, a piros pedig arra figyelmeztet, hogy romlott. A tudományfanatikus, ámde feledékeny szakácsok megvehetik 89,99 dollárért (16,600 Ft).