Nem tudja eldönteni, hogy a kopasz fejű, rákos kisgyerekek, vagy inkább az esdeklő szemű kisállatok szívszaggató óriásposztereivel operáló civil szervezeteknek adja-e SZJA-ja 1 százalékát? Vagy úgy általában van már elege abból, ahogy mindenki gátlástalan lelkiismeretfurdalás-keltéssel próbálja kikuncsorogni az Ön pénzét? Rázza le magáról a felelősséget, támogasson inkább egy civil rádióadót, és buzdítson másokat is erre!

Nem tudja eldönteni, hogy a kopasz fejű, rákos kisgyerekek, vagy inkább az esdeklő szemű kisállatok szívszaggató óriásposztereivel operáló civil szervezeteknek adja-e SZJA-ja 1 százalékát? Vagy úgy általában van már elege abból, ahogy mindenki gátlástalan lelkiismeretfurdalás-keltéssel próbálja kikuncsorogni az Ön pénzét? Rázza le magáról a felelősséget, támogasson inkább egy civil rádióadót, és buzdítson másokat is erre! A leghatásosabb pedig, ha mindezt rögtön a legújabb, „1 százalék – az én adóm” feliratú, az equalizerek kijelzőjére emlékeztető nagy 1-es számmal díszített Tilos Rádiós pólójában teszi, mert a nemes cél mellett így még jól is néz ki. A Tilos amúgy is nonprofit rádió, így nincsenek benne reklámok,viszont emiatt csak a pályázati pénzekből és hallgatói támogatásokból befolyó összegekre számíthat. A pénz tehát nagyon is jól jön majd nekik, Ön pedig jótékony akciójának jellemnemesítő hatása mellett olyan dögös is lesz klassz új pólójában, mint itt a képen MC Kemon!

A férfi verzióban M-L-XL, női változatban S és M méretekben készülő pólót 3500 forintért lehet megrendelni, vagy személyesen hétköznap 10 és 18 óra közt a Tilos irodájában (1095 Budapest, Kinizsi utca 28., tel: 476-8491, 476-8492) megvásárolni. Az ár a rádió fenntartását végző Tilos Kulturális Alapítványt gyarapítja, aki pedig ezen felül 1 százalékát is nekik ajánlaná, az az adóbevallásában található rendelkező nyomtatványon a 18002454-2-43 adószámot írja be a megfelelő helyre. Fontos: a támogatott szervezet neveként nem a Tilos Rádiót, hanem a Tilos Kulturális Alapítványt kell feltüntetni!