horoszkóp

Tipikus szőke lett az idei Miss Amerika

2008.01.27. 17:58
Kapcsolódó cikkek (1)
Idén egy 19 éves michigani lány lett a Miss Amerika befutója, aki állítólag sokat mosolyog. Az amerikai hírportálok szerint egy klasszikus-tipikus szőke nyert, ráadásul olyan családból való, ahol a szépségversenyzés nem újkeletű hobbi.

Szombaton rendezték meg Las Vegasban a szokásos Miss Amerika szépségkirálynő választás. Miss Michigan, azületett Kirsten Haglund vihette haza a koronát, első udvarhölgye Miss Indiana, azaz Nicole Elizabeth Rash, a harmadik pedig Miss Washington, polgári nevén Elyse Umemoto fel.

Az élő műsort azzal színesítették a szervezők, hogy mozgó színpadot is felállítottak, így minden irányból meg lehetett csodálni az indulókat. A nyertes 19 éves michigani lány többek közt egy 50.000 dollár értékű ösztöndíjjal, a koronával és egy egyéves utazási kuponnal gazdagodott. A lány felmenői előtt nem ismeretlen a szépségversenyzés, nagymamája 1944-ben indult a Miss Michigan címért, édesanyja is állítólag csodásan néz ki, de most önkéntesként dolgozik az államokban.

Nézzen amerikai szépségeket!

Tipikus szőke

Kirsten Haglundról egyelőre annyit lehet tudni, hogy zenét tanul a cincinnati egyetemen és állandóan mosolyog. A news.yahoo.com szerint tipikus szőke. „Az egyetlen dolog, ami eszembe jut, miután magamhoz térek, hogy most egy álom vált valóra. Nem egyedül állok itt a színpadon, mindezt a családomnak köszönhetem" - mondta a győztes, aki azt is megígérte még frissiben, miután átvette a koronát, hogy felemeli a szavát azokért a lányokért, akik evési problémákkal küzdenek. Mint kiderült, hasonló betegségen már ő is átesett.

A közönség akkor volt a leglelkesebb Haglund szerint, mikor ezüstös estélyiben, utána pedig bikiniben vonult fel és táncolt a színpadon. Idén a hölgyekre sms-ben is lehetett szavazni és emellett azt az újítást is elkövettek a szervezők, hogy az utca népét kérdezték meg, miről is érdemes faggatni a versenyzőket. Így idén olyan kérdésekre kellett felelniük a versenyzőknek, hogy mit mondanának az AIDS-ről, illetve megkérték őket, kommentálják Britney Spears húgának terhességét.