Kate Moss áttetsző fehérneműben provokál

2008.05.07. 14:15
Kate Moss legújabb kampányában az Agent Provocateur menyasszonyi fehérnemű kollekcióját reklámozza.

Az Agent Provocateur Kate Moss közelgő házasságkötését kihasználva, piacra dobott egy kifejezetten menyasszonyi stílusban megalkotott fehérnemű kollekciót.

Klikk!

A fotósorozaton a modell szexis, átlátszó fehérneműkben domborít, ami vélhetően még jobban felcsigázza vőlegénye, Jamie Hince kedvét a nászhoz.

A sorozat darabjai között többek között megtalálhatóak átlátszó csipkéből készült babydollok, virágos díszítésű fűzők, a szexi harisnyatartók és természetesen az elengedhetetlen kék harisnyakötő.

Esküvőszervezés Moss-módra

Mióta kiderült, hogy Kate Moss és Jamie Hince szeptemberben összeházasodnak, egyre több részlet derült ki a közelgő frigyről. A modell, mint kiderült, saját maga vette meg az eljegyzési gyűrűjét, potom 90 ezer fontért (28,5 millió forint).

Majd nyilvánosságra került, hogy romantikus hangulatú esküvőt szervez a modell, amit szülőfalujának kistemplomában tartanak meg. Az esküvő utáni partit már nem kifejezetten romantikus környezetben, egy erőműben rendezik meg, amely - a helyszín kiötlőinek reményei szerint - az összes közeli barátnak óriási élmény lesz.