horoszkóp

Melleket a falra!

hh
2006.01.10. 16:30
Körülnéztünk az idei cicisnőcisnaptár-piacon. A Bódi Sylvi csodás emlőivel díszített falinaptárból idén egyből két fajtát vásárolhat az ember, de Kiszel Tünde sem marad el tőle: fehérneműs és donatellás kalendáriumot is piacra dobott 2006-ban. Gyűjtésünkből a legelőremutatóbbnak egy kilencvenes éveket idéző, photoshopmentes szlovák kiadvány találtatott.

Dream Girls 2006

#alt#
Dream Girls 2006

A Kalendart Kiadó által forgalmazott Dream Girls 2006. fantázianevű naptár kicsit a kilencvenes évek Csehszlovákiáját idézi, de bármelyik stílusos agglegény lakásának üde színfoltja lehet. Az ártatlan tekintetű és eredeti mellű (!) lányok úgy kilógnak a huszonegyedik század elejei falinaptárak sorából, mint húsleves a légyből. A szlovák termékben (made in EU) magyar modell is szerepel, és benne nemcsak a pumpálatlan mellek idézik a régi szép időket, hanem az olyan oldschool háttérelemek, mint a öntöttvas kerti bútor, szekér, a végtelen tenger vagy egy vízesés. Ezeken kívül számos apró szépséghiba is hozzájárul a Dream Girls vadromantikájához: például az egyik legjobb képen, amin minden tökéletes volna, a modell a világ legszebb melleivel rendelkezik, az arca is gyönyörű, de a tengerben ülve a víz úgy módosítja a látványt, mintha a lánynak nem lenne alsó lábszára.

Az ismeretlen (vélhetően szlovák) szomszédlánytípusú nők mellett egy magyar leszbipornós modell is szerepel benne. Eve Angel egyből januárban tárja elénk terebélyes, formás fenekét, egy azt kihangsúlyozó pózban. Ártatlan bociszemekkel figyel hátra ránk, és térden állva szurkol, hogy jó legyen a hónapunk. A női piheszőrzetre izguló férfiaknak nagy kedvence lehet ez a falinaptár, és a sorozat több képén is meghatározó elem a retusálatlan, természetesen gyűrődő bőr. Ez az egyetlen naptár az idei kínálatban, amiben sok nő van, de egyik sem plasztik, és nem minden vonal sík, sőt egy helyen még egy kis szőr is látható bikinivonalon kívül. Ez majd csak a 2008-as divat lesz, de az nem baj, hogy a Dream Girls pár évvel meghaladta korát.

Kiszel Tünde és Donatella 2006

#alt#
Kiszel Tünde 2006.

Kiszel Tünde idén már az ötödik donatellás naptárát adta ki, de 2006-ban férfirajongói kérésére egy fehérneműs, Donatella nélkülivel is előrukkolt. Tünde naptára egészen elképesztő, Japánban vinnék, mint a cukrot, mert annyira weird, és érdekes módon itthon is hamar elkapkodták a boltokból. Ez a darab azért kuriózum a falinaptárak közt, mert ebben a modellen nem mutatkoznak plasztikázás jelei, sőt, még egy enyhén fodrozódó feneket is láthatunk benne, pedig igazán megtehették volna, hogy kiphotoshopozzák. Az idei Kiszel-naptárban a nyári hónapoknál megcsodálhatjuk a művésznő fedetlen kebleit, és lám, még azok sincsenek képszerkesztővel megbuherálva. Egy sokkal egyszerűbb, ősi módszerrel, a két karral való összenyomással érik el a kívánatos mellformát.

Kiszel mindegyik képen mosolyog, mert az ő életfilozófiája, hogy mindig mosolyogni kell. Így még azon a képen is felfelé görbül a szája, amin konkrétan önmaga viaszfigurájának tűnik, semmitmondó fejjel bámul a nagy rózsaszín semmibe. Kiszel Tündét megkérdeztem, hogy melyik a kedvenc képe, mire sajnos visszakérdezett, hogy nekem melyik, de torkomon akadt a szó. "Nem is tudok választani, mindegyik tetszik" - vallottam be őszintén. Közben arra gondoltam, hogy az a legjobb, amin vörös csokornyakkendőben egy ufó éppen elrabolja, és visszaviszi a világűrbe, de persze ilyen kép csak az én fantáziámban létezik. Az egykori modell (Kiszel Tünde) elmondta, hogy az ő kedvence az, ami a címlapon is szerepel, amin puha ágyikóban, plüssmackója társaságában domborít, mintha tizenhat éves lenne. Ő ilyennek láthatja magát, és ez olyan szép.

#alt#
Kiszel Tünde és Donatella 2006.

Kiszel Tünde a naptárban egyébként direkt maradt sejtelmes, "csak egy pici cicit mutatunk, mást semmit" - mondta. Ezt kiegészítem annyival, hogy a figyelmes szemlélő számára azon a képen, amin csupán egy hónaljig érő neccharisnyát visel, kisejlik terebélyes, bozontos fanszőrzete is.

A rém kedves Kiszel Tünde volt olyan jó, hogy a lányával, Donatellával közös naptárból is küldött pár képet mutatóba. Nagyon aranyosak. De ezekről inkább nem mondok semmit, mert az már nem az a kategória, amit bármelyik autószerelőműhelyben szívesen viszont látnék. Nem tudnám hova tenni, mert az óvodákban maradandó károsodást okozhat a kicsiknek, egy iroda falán pedig elriaszthatja az üzletfeleket.

Playboy import 2006

Playboy 2006.

A 2006-os Playboy-naptár külföldi, kevésbé naturális nyuszisztárokkal örvendeztette meg célközönségét. A naptárban hűek maradnak a hagyományokhoz, nem akartak újítani, ugyanazok az amerikai szépségek láthatóak benne, mint amikkel a magazin itthoni és más országokbeli kiadványai is tele szoktak lenni.

Idén a címlapon, és három másik képen is egy Tiffany Fallon nevű nő látható. Fallon több megkérdezett szakértőnkek sem tetszett, de azt beismerték, hogy az üres fejű tehenészlányka stílust jól hozza: vastag ajkak, húsos punci, semmi különös. A naptárban van szőke, vörös illetve barna hajú Playboy-kompatibilis lány, és a tengerentúli követelményeknek megfelelően, faji alapon bekerült egy ázsiai lány is. A Playboy-kompatibilitás alapkövetelménye pedig az, hogy legyen puncija és melle, és lehetőleg mindkettő látszódjon is. Meglepetésként érte szerkesztőségünk érdeklődő tagjait, hogy a naptárba három olyan hívogató tekintetű lány képe bekerült, akik kifejezetten kicsi mellekkel rendelkeznek.

CKM 2006 bringákkal

#alt#
CKM 2006.

Bódi Sylvit idén kétszer is a falára akaszthatja, aki csak akarja, mert saját kiadású naptára mellett a CKM is őt szerepelteti kalendáriumában. A CKM idei naptárával több legyet ütött egy csapásra, ami lapjain látható, az az élvezetek kavalkádja. A recept egyszerű: Bódi Sylvi Yamahán Dior-kiegészítőkkel. A CKM-naptárból jósolni is lehet: a június és október lesz a két legizgalmasabb hónap, ezeknél ugyanis Sylvi szeretetteljesen kitárja karjait, és megmutatja fenomenális melleit.

Ha férfimagazint szerkesztenék, én is Bódi Sylvit választanám a naptáramba, ennek számos oka van. Az egyik, hogy Bódi Sylvinek az orrán kívül mindene szép nagy: a szája, a szemei, a mellei és a feneke is. Jelensége mellett nem lehet szó nélkül elmenni, és ő igazán egy olyan nő, akihez férfi kell a gátra, de még a lányok sem mondhatják róla, hogy csúnya. A CKM-naptárban a Harcsamód Tátogó Modelleket Ellenző Liga (HTMEL) számára a május lapja a legszimpatikusabb, mert ez az egyetlen, ahol Bódi Sylvi csukott szájjal látható. A többi oldalon Bódi úgy tartja a száját, mint a beállított férfimagazinos képeken szokták, amiken a lány úgy néz ki, mintha azt várná, hogy a sültgalamb berepüljön a szájába. A félig nyitott szájtól eltekintve a CKM naptárát ajánljuk minden háztartás garázsába, ennél menőbbet egyetlen forrasztópákás férfi mögött sem lehet elképzelni.

Kocsis Brigitta, a Barbie-idióta

#alt#
Brigitta Bvlgari 2006.

A platinaszőke hölgy annyiban lóg ki ebből a sorból, hogy csak olasz benzinkutakon vehetjük meg a naptárát, mert Kocsis Brigitta Brigitta Bvlgari néven már kint dolgozik egy ideje. Brigitta a citromba harapó fejű nőtípust testesíti meg. Egy ideális világban kicsit sem tartanánk vonzónak tökéletesre szabott melleit, ezek viszont falinaptáron (messziről) annál jobban mutatnak. Leginkább homlokukról izzadságot törölgető pornóproducerek irodájában tudnám elképzelni ennek az aszott testű, kiélt nőnek a naptárát, mert pornós körökben legalább jó neve van Kocsis Brigittának. Máskülönben még Kiszel Tündéből is több erotika sugárzik, mint Kocsis Brigitta meztelen képeiből, hiába olyan cicás a feje, és hiába néz ki tökéletesen úgy mint Barbie. Brigitta nem más, mint egy Barbie baba, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy még a lábfejét is úgy tartja, biztos szét is lehet szerelni. Azért aki Olaszországba utazik, inkább ilyet hozzon haza ajándékba gépkocsiszerelő ismerősének, mint egy szifiliszt, mert annál még ez is jobban mutat.