horoszkóp

Dominálnak a dominák az őszi trendben

2007.02.05. 17:02
A hétvégén New York Fashion Week és nagy párizsi fehérnemű vásár jelezte előre már az őszi divatot. Az egyik kifutó mellett maga a first lady is tapsolt vörösbe öltözött kiskutyának.

A hétvégén New Yorkban dübörgött a Fashion Week, egy sor designer bemutatkozott Atil Kutoglutól az extravagáns Tadashi Shoji-ig (lásd galériánk).

Maga a first lady is jelen volt

A dollármilliókat mozgató divatbiznisz mellett volt társadalmi szerepvállalás is, idén a Red Dress fashion show-n a szívbetegségekre hívták fel a közvélemény figyelmét, ami annyira jól sikerült, hogy még maga Laura Bush is ott ült a kifutó mellett és boldogan tapsolt a talpig vörösbe öltözött modelleknek és az egyik színésznő szintén vörösruhás kiskutyájának. A figyelemfelkeltés okán ugyanis a színésznők, szupermodellek és szépségkirálynők vonultak föl a kifutón, mindnyájan vörösben.

Katt!

Domina

Összegezni a New York Fashion Week irányzatait lehetetlen, annyit azért megfigyeltünk, hogy valamennyi kreátor őszi kollekciójában (merthogy már azt mutatták be), a nők inkább dominák, mint a világra rácsodálkozó kedves, bűbájos lények, színekből pedig pirosat és feketét láttunk legtöbbet.

Fehérneműk Szörnyella de Frász után szabadon

Ahogy azt a Tejben-vajban blogban előre jeleztük, a New York-ival épp csak egyetlen nap eltéréssel pénteken Párizsban rendezték meg az új fehérneműtrendet előrejelző Lingerie fair nevű divatbemutatót.

Itt a farsang, áll a bál

Teljes Újpest egyhavi fizetésébe kerülne, hacsak egyetlen kollekciót meg akarnánk vásárolni, ne is ilyen szemmel nézzék hát a galériánkban elhelyezett képeket, hanem, hogy milyen jó ötlet is a hálószobába úgy bevonulni, mintha fejre állított mákgubók lennénk, vagy a harisnyatartós éjszaka királynői. Vagy képzeljük el például Szörnyella de Frászt, miután ledobja magáról lebegő, sötét ruháit.

Katt!

Az új fehérneműdivat alapján akár tojásból épp kikelő szárnyas csibének is öltözhetünk melltartónk pedig legyen egy méreteinkkel megegyező pamutbojt.

Szuperdesigner Budapesten a London fashion Week előtt
A hétvégén megrendezett Nagy Britmánia 2! Supernow esten a celebrajongói miatt elhíresült Nicola de Main-nel folytatott beszélgetést illetve a divatbemutatóról készült beszámolót itt olvashatják. Egy héttel a londoni Fashion Week előtt.