horoszkóp

Keressük a legszexibb férfiolvasónkat

2008.01.28. 09:00
Kapcsolódó cikkek (1)
A designváltással szinte egyidejűleg érkezett el a pillanat, hogy kedves olvasóink megmutathassák igazi valójukat, kilépjenek az anonimitásból és bemutatkozzanak a többi kedves olvasónak. Szépségversenyt hirdetünk a Velvet férfi olvasóinak.

Tesztjeink, körkérdéseink, állandó kommentelőink illetve szavazásaink alapján pontosan tudjuk, hogy titokban legalább annyi, ha nem jóval több férfi olvas minket, mint nő. Itt az idő, hogy megtudjuk, kik ők.

Küldjék be képeiket

Ezért egy nem mindennapi versenyre buzdítjuk önöket: mutassák meg a bennük lévő férfit, küldjenek előnyös fotót szerkesztőségünkbe és vívjanak meg egy tréfás szavazás keretében.

A nevezés pofonegyszerű: küldjenek be magukról a a Velvet emailcímére egy fotót. A képhez csatoljanak egy nagyon rövid bemutatkozást, úgyis mint Béla vagyok, (29) Hódmezővásárhely.

A fotók beérkezési határideje 2008. január 31. csütörtök. A beérkezett képekből összeállítunk egy szavazólistát, ahol - hölgy és úr olvasóink egyaránt - eldönthetik, ki a legszebb, amit nem sokkal később kihirdetünk.

Pazar nyeremény

A jelentkezés természetesen nem kötelező, de kifejezetten ajánlott, a nyeremény sokoldalúan felhasználható és igazán férfias ajándéktárgy: egy Durex ajándékkosár, egy Blup! babzsákfotel és egy kétszemélyes, két éjszakás hétvége egy négycsillagos wellness-szállodában. Az előzsűri által tíz legszexibbnek nyilvánított férfi közül a Velvet olvasói választhatják ki a győztest.

Feltételek

Minden fotó feltöltője elismeri, hogy a fotó szerzői joga az övé, és a fotó semmilyen sajtótermékben nem jelent meg korábban. Csak olyan fotó tölthetők fel, amely a feltöltés után nem sérti mások személyiségi jogait, a feltöltő pedig kijelenti: rendelkezik a képen látható személyek hozzájárulásával, hogy a Velvet a képet nyilvánosságra hozza. A beérkezett fotók és leírások valódiságát ellenőrizzük.