Franco Nero az Operabál díszvendége

dr
2009.01.13. 18:22
Az idei Operabál az ígértek szerint olyan csuda lesz, hogy nem fogunk magunkhoz térni utána pár napig. Ami a hagyományokat illeti, el kell keserítenünk mindenkit, aki arra számított: 2009 lesz a nagy paradigmaváltás éve, ugyanis nem változik semmi sem. Keleti Andrea tanítja be a nyitótáncot, Korcsmáros Nóra lesz a háziasszony, és a nyugdíjasok is megkapják a magukét. Már 70 ezer forintért be lehet jutni, 130 ezerért Gundel menüt ehetünk, 260-ért viszont már fel is szolgálják.

Az Operabál sajtótájékoztatóján kiderült, hogy az idei bálra, ami a 14., már 70 ezer forintért be lehet jutni, bár ehhez csak fizetős büfé jár. 130 ezerért Gundel menüt ehetünk, és a pazar tápanyagot egy elkülönített teremben vehetjük magunkhoz. 260-ért viszont már fel se kell állnunk, mert a páholyba hozzák az ételt a pincérek. A díszvendég Franco Nero, aki Lévai Katalinnal karöltve nyitja meg az estét. Ha ez nem lenne elég, azzal is csábítják a bálozó kedvű polgárokat, hogy nem egy híresség tűnik majd fel, hiszen a Szombat esti láz négy párosán kívül a hazai celebekbe is beleütközhetünk, akiket magyar tervezők fognak feldíszíteni.

Szép ruhák, szép lányok

Szokás szerint az öt Hamupipőke is jelen lesz, akiket Benes Anita öltöztet nem fehérbe, mert az az első bálozók privilégiuma. Kerényi Péter, a bál sajtófőnöke arra is ígértet tett, hogy szépségversenyzőkben sem lesz hiány, hiszen importálnak Brazíliából és Németországból is egyet-egyet, a Miss World Hungary és a Miss University győztesei mellett. Zwack Sándor pedig elmondta, hogy kizárólag az általuk üzemeltetett kávéházban lehet majd dohányozni, így valószínűleg igen népszerű lesz a helység.

Pillantson bele a hangulatba!

A szervezők arra is kitértek, hogy a jótékonykodás sem marad el idén, hiszen február 7-én a hajléktalanok és a rászorulók a Gundelben készült ételeket fogyaszthatnak majd a Blaha Lujza téren, ahol arra is lesz lehetőség, hogy tüdőszűrésen vegyenek részt. A gyerekek pedig a bál utáni napon rosszalkodhatnak a még fent hagyott díszletek közt, a számuk állítólag eléri a 100-at is. A nyugdíjasok ezzel szemben még a bál előtti napon, a főpróbán kacérkodhatnak el azzal a gondolattal, milyen lenne, ha az eseményen is jelen lennének.