Döbbenetes báli ruhák Kiszel Tündétől a leopárdmintáig

2009.02.26. 08:06
Ezen a héten húshagyó kedden fejeződött be a farsang és ezzel együtt a báli szezon. Tekintsünk tehát vissza az Operabál legemlékezetesebb ruháira, rögtön szavazást is rendezve köztük. Vajon lenyomja a rajzfilmfigurának öltözött Kiszel Tündét a leopárdmintás ismeretlen bálozó?

Kelemen Kitti

A Velvet arca résztvevői közül hárman nyertek jegyet az Operabálba, mellé mindannyian Stumpf Imre egy-egy ruháját. A ruhapróbán is ott voltunk, egyikük sajnos lebetegedett, de most nézzük meg, hogyan festettek a hölgyek élesben a bevetésen! Kelemen Kittinek a sötét tónusú, geometrikus mintás, fekete-arany fémszálas míder alá egy térdben elegánsan bevett szoknya jutott, hozzá a legelőkelőbb báli kiegészítővel: kesztyűvel. Természetesen szintén feketében.


Bágyi Katalin

Mindössze beküldött nekünk magáról néhány fotót Bágyi Katalin, és a profi fotóstól ő is már az Operabálig jutott. A gigantikus masnik szerelmesei minden bizonnyal erre a romantikus ruhára fognak voksolni alább. Egy szín, kétféle árnyalat és kétféle anyag jellemzi ezt a ruhát, amit egy szintén méretes ezüst nyaklánc egészít ki. Három szépségversenyzőnk közül Hoboth Adrienn végül mégse jutott el a bálba, de ne aggódjanak, minden bizonnyal fognak még hallani róla is!


Kiszel Tünde

Kiszel Tünde kanárisárga ruhakölteményben libbent be az Operába a múlt szombaton, és készségesen pózolt is fotósunknak zordon kísérője oldalán. A pár, elsősorban a ruha miatt, a Szépség és a Szörnyeteg című rajzfilm csúcsjelenetét idézi, amelynek során Belle egy szinte szakasztott ugyanilyen citromsárga dresszben kereng egy bálteremben az elvarázsolt herceggel. De vajon ki itt a szépség és ki a szörnyeteg? Természetesen önök döntenek!


Szekeres Nóra

Szekeres Nórát is beválasztottuk a legemlékezetesebb báli dámák közé. Erre a fő okunk az itt látható remek fotó volt, amin a Megasztár 4 műsorvezetője fellibbenti első pillantásra egyszerű fehérnek tűnő, ám valójában meglehetősen rafinált rétegekből összeálló estélyijét. Frizurája ugyan inkább egy hippifesztiválra illik, mint az Operabálba, de Szekeres Nóra ezzel talán csak a kint hőbörgő rokkereket kívánta engesztelni (bár, mint tudjuk, a hippik és a punkok nincsenek különösebben jóban egymással).


Miss Izrael

Mi lehetne emlékezetesebb a bál legrövidebb szoknyájánál? Ahol a legtöbb hölgynek még a cipője sem látszott ki a bőségesen aláomló ruhaköltemények alól, ott Tamar Ziskind, a leggyönyörűbb izraeli lány nem átallott combot villantani. Bár nem olyan mértékben, mint a Story Gálán, de az Operabálon is sláger volt az elöl mini, de hátul uszállyal ellátott fazon, a férfilátogatók és -olvasók legnagyobb örömére.


Ismeretlen bálozó

És hogy a végére kicsit átmenjünk utcai divatba, álljon itt egy nemceleb hölgy is, akit csak úgy leszólítottunk egy fénykép kedvéért. Az extravagáns külsejű dáma az estélyiket a jelmezektől elválasztó bizonytalan határvonalon egyensúlyozik. Az összeállítás részeként a hölgynek két különböző féle anyagba van bugyolálva a két melle, és a szűk, leopárdmintás ruhához a '20-as éveket idéző frizurát és fejdíszt választott. A tollas fejdíszt a túloldalon a pántra erősített, a ruhával színben harmonizáló masni ellensúlyozza. Az egyetlen már-már hétköznapi darab a hölgyön az apró fehér retikül. Ha önnek bejön ez a szokatlan, kissé karneváli stílus, mindenképpen erre a hölgyre szavazzon!