horoszkóp

A magamutogatás élteti a hazai particelebeket

sze
2008.07.09. 10:10
Kapcsolódók (1)
Lakatos Márk nemrég rendezvényszervezőként debütált a Szex és Budapest bulin, ahol megjelent az összes celeb, akit minden héten láthatunk riporteri terepmunkáink során. A stylistot a magyar celebek mániákus megjelenéseiről kérdeztük. Megtudtuk, hogy Danny Blue mindent megtesz, hogy fenntartsa az arcát, Szekeres Nóra pedig mindig dögösen jelenik meg a partikon.

A magyar particelebekről kérdeztük Lakatos Márk stylistot, aki köztudottan nagy partijáró és múlt héten partiszervezőként is debütált: pár napja a Choco restaurantbar nevű helyen rendezett Szex és New York-partit, ahol Galambos Dorina türkiz fejdíszben, Zimány Linda pedig bonbonos esküvői ruhában is megjelent, a Louis Vuitton cuccai pedig egyenesen Párizsból érkeztek a celebek részére.

"Danny Blue, mióta megnyerte a Kiválasztottat, borzasztóan pörög a pesti éjszakában. A tévéműsor után az arcát fent kell tartani és ő ezt elég komolyan veszi. Törődik vele, hogy miben jelenik meg. Kevés az olyan pasi, aki ennyit meg ennyire tudatosan foglalkozik az outfitjével. Nagyon érdekli őt a glamour parti-feeling" - mondta a Velvetnek a stylist. A szombati partin a mentalista egyébként a Mr. Big-bemutatón is szívesen vett részt, Kinter Oszkár, Katus Attila és Rippel Ferenc tásaságában. A partin a "legszexésnewyorkosabb" vendéget is kiválasztották. A zsűritagok, Szabó Patrícia Cosmopolitan-főszerkesztő, Lilu, Fabricius Gábor és Lakatos Márk végül egy Charlotte-karakterű lány mellett döntöttek.

Munkában a zsűri

Lakatos Márk szerint igazi particelebnek számít még Szekeres Nóra, aki "mostanában mindig nagyon dögösen néz ki", és Zimány Linda is, aki egy este alatt is egyik buliról a másikra jár.

"Madridban hozzászoktam, hogy egy éjszaka legalább négy-öt helyre is elmegyek, Budapesten ez nem annyira jellemző. Én mindig igyekszem olyan karavánhoz csapódni, akik több helyre is elmennek. Szabó Patríciával folyamatosan egyik helyről a másikra járunk, néha az is belefér, hogy csak úgy leugrunk a Balatonra" - mesélte a stylist.

Nyáron jobban kiöltözünk

Lakatos Márk szerint változó, hogy mennyire öltöznek ki a bulikba induló fiatalok. "Nagyon változó, hogy mennyire figyelnek oda az esti öltözékre. Nem feltétlenül kell parti ahhoz, hogy valaki kiöltözzön, a koktélbárokra és az ilyen típusú klubokra is jellemző az, hogy igyekeznek jól kinézni az emberek. Sok helyen látsz horrort, de sokszor olyan helyeken futsz jólöltözött emberekbe, aholn nem is számítanál rá. Például nyáron a dokk vagy a bed beachen is jól néznek ki az emberek, pedig elég egy kaptafára gyártott divat szerint öltöznek" - mondta a stylist, aki szerint ennek minden bizonnyal a nyár az oka: ilyenkor szívesebben viselünk kevesebb ruhát, a lebarnult bőrön pedig minden jól mutat.

Lakatos Márk egyébként az előző buli sikere után már a következő partit szervezi, ősszel pedig egy nagyszabású színházi produkcióban is részt vesz: egy finn koreográfus budapesti bemutatójában fog közreműködni a Bárka Színházban.