Dundika lett 2005 magyar playmate-je

hh
2005.09.30. 13:30
A Dundika néven elhíresült Hornyák Hajnalkát választották meg idén a Playboy magazin kedvenc nyuszijának. Ez azt jelenti, hogy Dundikáé a címlap, és puncistól, mindenestől minden szögben, még centerfoldként is láthatjuk az újságban.

A Playboy az Uránia mozitermében számos illusztris vendég jelenlétében tartotta szokásos éves playmate-választásának döntő gáláját, ahol kiderült, amit ma már mindenki tudhat, hogy a négy hónapon keresztül versengő tizenkét nagy mellű hölgy közül ki nyert lakást a Marina parton.

Éljen Dundika!

Nézegessen képeket az öltözőből!

A nyertes Dundika lett, de ezt már lehetett sejteni előre, egyedül a mellettem ülő naiv férfivendég reménykedett, hogy a szolid barna nyer majd. Dundika ellentmondásos nevét még tíz éve kapta a legjobb barátjától, és azóta mindenki így hívja. A Dundika azért furcsa név, mert Hornyák Hajnalka nem kövér, bár a feje valóban kerekded. Az, hogy nem kövér, pedig azért furcsa, mert Dundika állítólag egyfolytában eszik, hogy rászolgáljon a nevére.

Szerkesztőségünk kedvence, Dundika valóban kiemelkedett a mezőnyből, de attól még nem egy Pamela Anderson, valljuk be. Dundika a győzelem után úgy értékelte ezt a csodás dolgot, hogy playmate lett, hogy "ez volt élete legszebb napja". A TV2 bónusz ajándékként felajánlott egy kisebb epizódszerepet a győztesnek a Jóban Rosszban című sorozatban. Játszhatna benne egy felbotoxozott ötvenes nőt, mert a képe szerintem kicsit úgy néz ki, mintha fel lenne töltve. Valószínűleg a Dundika-arcra hízik.

Az én kedvencem egyébként Kelemen Anna volt, aki amúgy nem tetszene, de ha playmate-választásról van szó, akkor arra nagyon is megfelelő. Anna platinaszőke, hajpótlást visel, szilikonmelleket, és a szája is fel van duzzasztva, sokan mondják neki, hogy Paris Hiltonra hasonlít. Tökéletes playmate-nek való, de főleg a személyisége miatt. Nyitott mindenre, szeret pózolni, imád bulizni és vetkőzni. Ezzel második helyezést ért el, de nem bánja, hogy nem nyert, mert ő is isteníti Dundikát.

Alázás

Nézegessen képeket az állófogadásról!

A gála fénypontja Harsányi Levente volt, aki gyakorlottan alázta porba a szőke nőket, esélyt sem hagyott arra, hogy a miniinterjúkból akár egy kicsit is kedvezően jöjjenek ki. Az egyik hölgynek azzal jött, hogy "Nem akarok túl nehezet kérdezni, ezért nem kérdezem, milyen folyó folyik itt a Duna-hidak alatt, inkább azt mondd el, szeretsz-e főzni!" Az ilyen és ehhez hasonló remekbe szabott alázásokat hangos tapsvihar követte, és ilyenkor Harsányi Clark Gable-ként tündökölt szmokingjában. A műsor egy-két showtáncon kívül annyi volt, hogy a tizenkét döntős felvonult többször. Egyszer női ruhában, egyszer meg nyusziruhában.

Csökkenő igényszint

Arról már egyszer írtam, hogy a lányok leginkább csak szilikonmellben erősek, ezért amikor a mellettem ülő playboy-olvasó azon hüledezett, hogy hogy lehet ennyire narancsbőrös combú lányokat mutogatni, már csak legyintettem. A közönségből mindenhonnan felcsapó morajok egyöntetűen arra utaltak, hogy az idei tizenkettő sokaknak nem ütötte meg az igényszintjét. Dundika még úgy-ahogy.

A mezőny bizonyára azért inkább rosszabb, mint jobb, mert viszonylag nehéz lehet olyan lányokat találni, akik tényleg jól néznek ki, és csak annyi eszük van barátostul együtt, hogy hónapokon keresztül hagyják magukat meztelenül fotózni teljesen ingyen.