horoszkóp

Unatkozik? Vásároljon!

2006.08.08. 11:52
Egy éve létezik Velvet Plaza, és úgy tűnik, nem csak arra jó, hogy így a cikkeink alá különféle vicces linkeket tudjunk pakolni. Önök használják is.

Akciós utazástól az instant állatokon át bioélelmiszert, barkácscikket és szexuális segédeszközt egyaránt vásárolhatnak azok, akik a kánikulában inkább a hűvös lakásban maradva szeretnék beszerezni az életbenmaradáshoz szükséges kenyérpirítót, ütvefúrót, vagy vibrátort. Látogatottsági és vásárlási statisztikánk alapján a legnépszerűbb kategóriák és termékek azonban kevésbé sokszínű képet mutatnak. Ebből összeállítottuk a Velvet Plaza vásárló személyiségképét.

Fogyna, de lusta

A karcsúság a szépségfasizmus legkedveltebb vesszőparipája, alaptétele pedig az, hogy mindenki kövér, ha meg mégse, akkor is. Tízmillió kövér ember országában tehát nem véletlen, hogy a Velvet Plazában is előkelő helyen szerepelnek a fogyókúrával foglalkozó termékek, elsősorban a könyvek. A Velvet Plaza Vásárló előbb hosszas rákészüléssel tanulmányozza ezeket, majd mikor már kellően felhergelte magát, akcióba lendül és vásárol pár fitnessvideót vagy DVD-t. Mivel ennyire belejött a lendületbe, ha már itt van, vesz DVD-lejátszót és plazmatévét is, elvégre az aerobikvideókat valahogy le is kell játszania, esetleg valami jó hifit, hátha jobban megy a fenékformálás a saját kedvenc zenéire.

Állóképesség

Persze ez sokaknak túlzottan mozgalmas, és az eladások alapján úgy tűnik, a plaza vásárlói közül is sokan gyúrnak inkább a szellemi sportokra. Ők a logikai játékokat, puzzle-okat keresik, vagy az olyan erotikus társasjátékokat és játékszereket, amiket esetleg cikisnek éreznének személyesen megvásárolni. Arra az esetre, ha a vásárló inkább a testmozgás ilyen formáira szeretne ráhangolódni, nincs is jobb, mint a netes rendelés: a Velvet Plaza egyik igen látogatott kategóriája a szexualitással kapcsolatos könyveké és segédeszközöké.

Családi élet és kellékei

A szexnek persze lehetnek következményei: a könyvek közt az egyik legnépszerűbb kategória a terhességről szóló kiadványoké, és mivel az ember gyerekszülés után általában otthon ül és kevés idővel rendelkezik, a babajátékokat, gyereknevelésről szóló könyveket, és az életét megkönnyítő háztartási kisgépeket is egyszerűbb egy helyről, házhozszállítással megrendelni. A vállalkozókedvűbbek ugyanígy lebonyolíthatnak egy komplett bevásárlást, vagy akár a családi nyaralást is megszervezhetik. Ha pedig még mindig unatkoznak, akkor se mosómedvét kell vásárolni: nálunk van mosógép, az legalább programozható.