horoszkóp

Popsikollekció híres és kilógó fenekekkel

2007.11.27. 13:03
Ők rosszul öltöztek, de mi jól szórakozunk. Amióta a csípőfarmer divatba jött, azóta láthatjuk egy-egy guggolásnál vagy előrehajlásnál a hírességek felkészületlen, fehérneműtlen fenekeit vagy éppen számító tangáit. Kedves olvasóink, engedjék meg, hogy kilógó celebseggekből nyújtsunk most át önöknek egy csokorra valót!

Két pofára

Nézzen popsikat

Hol van már az a korszak, amikor csak tohonya házmesterek szőrös hátsói bukkantak ki munka közben az ernyedt gumírozás miatt lassan lefelé csúszó sötétkék mackónadrágokból? Ma már semmi sem lehet ernyedt, a far megvillantása azonban mégis sokkal elterjedtebb manapság, mint annak idején a házmesterek fénykorában. A még mindig divatos csípőnadrág miatt ugyanis elég egy óvatlan mozdulat vagy egy rosszul megválasztott méret, és máris láthatóvá válik, hol kezd elválni egymástól a két fenékpofa.

A véletlen műve

Legfeljebb néhány kivételtől eltekintve azonban senkinek sem áll jól, ha a fenekének felső hányada szemlátomást kiszorul a nadrágból. Ennek ellenére, amint azt galériánk is bizonyítja, a celebek nem tudnak ellenállni a divat csábításának, és olyan gatyát vesznek fel, amelynek természetéből fakad, hogy olykor az ember a legelőnytelenebb oldalát domborítja ki. Ezekben a percekben természetesen mindig van a környéken egy segítőkész lesifotós, aki azon nyomban kattint is egyet. Kattintson ön is, mert a nadrágokba ugyan nem fértek bele a popsik, de a mi galériánkba igen!

Ez a far mer!

Vannak azonban hölgyek, akik bármit vállalnak a divat kedvéért - sokkal keményebb megpróbáltatásokat is, mint hogy urambocsá néha kilátszik a fenekük. Ők egy villantásra termett tangával készülnek fel a csípőfarmert próbára tevő testhelyzetekre. A képünkön látható Pamela Anderson sem tagadhatja le, hogy ezt az elsőbbségadás kötelező táblát idéző bugyit közszemlére szánta, és nyilván cseppet sem bánja, hogy kiderült, hogy ezt vette fel a farmerje "alá". Akik azonban mindent mindig a végletekig visznek, azok köztudomásúlag a japánok. Ha van a világon fenékvillantásra való bugyi, akkor őnáluk van fenékvillantásra való nadrág is, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy rögtön egybe van építve egy közszemlére szánt tangával.

Popsivizsön

Akik mindezt mozgóképben is élvezni szeretnék, azoknak egyrészt az American Pie című klipet ajánljuk figyelmébe. A popbizniszben és a vetkőzésben mindig is úttörő szerepet vállaló Madonna 2000-ben készült videója az első között tárta a nézők elé a fenékre fel nem férő farmerek bűvös világát.

Másrészt ott van Andy Pipkin is, aki a Little Britain (Angolkák) című vígjátéksorozat szereplőjeként vívott ki magának, és megformálójának, Matt Lucasnak példátlan népszerűséget. Mindezt annak ellenére, hogy ő - számtalan további rossz tulajdonsága mellett - sajnos a fentebb említett igénytelen, házmesterszerű kategóriába tartozva képtelen nadrágját rettenetes ülepén tartani.