Victoria Beckhamet madárnak nézték

2007.10.09. 11:21
Kiegyenesített, üres tekintetet kölcsönző szemöldökkel pózol a párizsi fotózáson Victoria Beckham egy olyan ruhában, amiért utoljára hatévesen könyörögtünk volna az általános iskolai farsangra. Ő bezzeg felnőtt fejjel is öltözhet Nagy Madárnak. De mindez sehol sincs a cipőihez képest.

A párizsi Jardin du Luxembourg parkban zajlott az amerikai Elle címlapfotózása, ahol a járókelők megcsodálhatták Victoria Beckham öltözékét. Nem tudni, ki az humoros dizájner, aki madárnak nézte Beckham örökké csücsörítő nejét, de talán csak az érintettnek magának nem tűnt fel, hogy a piros, tollas modellben mennyire emlékeztet a Szezám utca Nagy Madarára. Beckhamnének az utóbbi időben volt néhány kétségbeesett kísérlete, hogy a saját ízlésére formálja a divat világát - például amikor elfelejtett nadrágot felvenni, vagy épp Tini Nindzsa Teknősnek öltözött - de a divat világa eddig makacsul ellenáll.

Képek Mrs. Madárról a fotózáson

A párizsi fotózás madárkosztümje és a futurisztikus, fehér miniruha mellett a legdurvább ízlés elleni merénylet Posh Spice cipője volt. Beckhamné honlapján erről azt írta, hogy Giambattista Valli, "napjaink egyik legizgalmasabb tervezője" kimondottan az ő számára készített egy pár szupermagas, telitalpú cipőt, amit "Victoria Cipőnek nevezett el. Csodálatos, de még meg kell tanulnom járni benne, mert annyira magas!"

A blogján Mrs. Beckham a divat fővárosában töltött napok társasági eseményeiről is beszámolt: az egyik divatbemutatóról a másikra szaladt a párizsi divathéten, és újabb és újabb hírességekkel cseverészett. A Roberto Cavalli üzlet megnyitójától kezdve a Chanel bemutatón át mindenhol ott volt, ez utóbbin például "barátnőm, a bájos Dita Von Teese mellett ültem".

Louis Vuitton tavasz-nyári kollekciójának bemutatója után Posh Spice Marc Jacobs tervező estélyiére látogatott el, ahol "találkoztam néhány lenyűgőző emberrel, közöttük Sofia Coppolával, aki Marc barátja és múzsája. Bámulatos nő."

A szórakozás mellett Posh a munkára is időt szakított, és a jelek szerint örömmel tette. A címlapfotózáson viselt fura jelmezeiről például azt írta: "nagyon jól megy, és a ruhák, amelyeket viselek a fotózához, lehengerlőek". A fotózáson viselt holdjárócipő valóban, legalább annyira, mint egy úthenger.