horoszkóp

Csíkos pulóver-özön: ajánló vészhelyzetre ötezertől 20 ezer forintig

2007.12.18. 12:15
Férfi családtagjainkat pulóverrel meglepni talán nem a legeredetibb ötlet, de ha már tényleg nem tud mást kitalálni, olvassa el körképünket, mielőtt vásárolni indul. Összeállításunkban férfipulóvereket ajánlunk a szürke kockástól a rózsaszín cipzárasig - a különböző korosztályok és stílusok között pedig a csíkos minta a közös nevező.

Bár egyes vélemények szerint a nőknek könnyebb ajándékot venni, mint a férfiaknak, a női ajándékok beszerzése után idén sem úszhatjuk meg hímnemű szeretteink ajándékainak felkutatását. Ehhez próbálunk segítséget nyújtani.

Sportos, menő kapucnisok

Vagány pulcsik a galériában

Nem nehéz örömet szerezni, ha a célszemély szereti az - ennél azért talán kisebb - óriási kapucnikat, hiszen az univerzális kapucnis-cipzáras pulcsiból igen nagy a választék: egyszínű, melegnek tűnő darabokkal találkoztunk például a nemrég megnyílt Bershka és a Pull and Bear üzleteiben, 9500-10 ezer Ft körüli áron.

Ha viszont a célszemély kedveli a feltűnőbb darabokat, akkor ajánlhatjuk a Retrock kapucnis pulcsijait. A színes smiley-kkal díszített fehér pulcsi már-már határeset, de ha a megfelelő személynek - például egy menő főiskolásnak - ajándékozzuk, biztos mosolyt csalhatunk az arcára. A Lollipop, a Retrock és a LePop tarka kapucnis pulóverei 9000-12000 forintba kerülnek az Astoria melletti üzletben.

Idősebb korosztály sportosabbjainak, vagy a kicsit elegánsabban öltözködőknek már kevésbé ajánljuk a cipzáras variációt, viszont ha mindenáron kapucnis a kívánság, akkor például a Bershkában cipzárnélküli kapucnisra is lelhetünk, 9500 forintért, amely ráadásul még csíkos is.

Túrázó barát ajándékának beszerzésére ajánlhatjuk esetleg a Timberland üzleteket, ahol szupermeleg, például közös korcsolyázáshoz is kiváló kötött pulóverek várnak ránk, 13 ezer forintért.

Gombosak és garbók a visszafogottabbaknak

A Zarában jól kombinálható darabokat vásárolhatunk a klasszikus stílust kedvelőknek: ugyanaz a fazon több színben is megtalálható, már csak azt kell kideríteni, hogy az ajándékozott a V-nyakú, a garbó, a kerek nyakkivágású, a galléros vagy a cipzáras állónyakú pulóvereket favorizálja. Színek tekintetében pedig - az élénk rózsaszín kivételével, bár ma már az is kezd klasszikusnak számítani - a megszokott a felhozatal: szürke, kék, piros, fekete, sötétzöld, vajszínű kötött darabok várakoznak a polcokon, 7000-8000 forintért. Ugyanennyiért természetesen színes alapon csíkos variációk közül is válogathatunk.

Klikk!

A Mexxben és az Espritben idősebb hímnemű szeretteinknek - apukák és hasonlók - vásárolhatunk klasszikus gombos kardigánokat, feltéve ha hajlandóak vagyunk valamennyivel többet rászánni fázós rokonainkra. A Mexxben láttunk igazi meleg, fekete kötött pulcsit is, gombos nyakkal, 19 ezerért, de a Zarához hasonlóan széles a választék az Espritben is, bár itt drágábban, 11-13 ezerért vehetjük meg a célszemély feltehetően sokadik egyszínű kötött pulcsiját.

Csíkok mindenütt

Az idei szezon slágere úgy tűnik, a csíkos lehet, ugyanis az általunk végigjárt boltok többségében ilyen pulóverektől roskadoztak a polcok. Csíkos mintás pulcsival idősebb és fiatalabb rokonainkat is meglephetjük. Piros-bézs változatban a Benettontól 11 ezerért lehet a miénk, csakúgy, mint az Esprit csíkosa. A Mexx fekete alapon fehér és piros csíkokkal díszített pulóverének sportos barátunk, de akár fiatalosan öltözködő apukánk is biztosan örülne. 15 ezerért meg is lephetjük őket. De aki nem szeretne ennyit költeni, a C&A üzleteiben is beszerezhet klassz csíkos cuccokat, körülbelül ezen ár kétharmadáért. A Pepe Jeansnél pedig 30-40 százalékkal kevesebbért juthatunk hozzá a körülbelül 20 ezerért kapható felsőkhöz. Csíkosokhoz is, persze.