Melyik a legjobb Sugarbird?

mm
2009.02.22. 12:50
A Sugarbird kollekció fürdőruha-katalógusához készített a kollekciót tervező celebnégyes címlapfotót. Megnéztük, lefotóztuk őket, és önök most döntenek, hogy ki néz majd ki a legjobban a címlapon.

A Sugarbird ruhakollekcióból eddig Zimány Linda, Dukai Regina és Bódi Sylvi vették ki tevékenyen a részüket. A tavaszi katalógusokhoz most Horváth Éva is csatlakozott. A ruhákat a celebek nemcsak népszerűsítik, hanem a tervezésben is részt vesznek, így többről van szó, mint sima reklámról.

Horváth Éva

Most először szerepel a kollekció tervezésében, úgyhogy dobjuk is be egyből Horváth Évát a mélyvízbe. A csizma kicsit kilóg az összeállításból, bár túl komoly összeállításról nem tudunk beszélni, hiszen csak egy ruha van rajta. A lakozott csizmát egyébként végül a címlapfotózáskor le is vetették Horváth Évával. Az oldalt behúzott ruhák nem teljesen a mi világunk, de a behúzás miatti gyűrődések jól passzolnak a hullámos hajhoz. Horváth Éva mostanában korán kel, mert az RTL Klub reggeli műsorában kezdett dolgozni, amire a sminkelés alatt különféle nyelvtörők ismételgetésével készült, valamint a térde is kezd rendbe jönni köszönhetően egy oxigénkezelésnek.

Dukai Regina

Mielőtt nagyon elmerülnének Dukai Reginában, gyorsan felhívnánk a figyelmüket arra, hogy mennyire jól illik az óra a ruhához, illetve, hogy az egész kompozíció mennyire harmonikus a hullámzó hajtól kezdve a finoman elegáns cipőig. A fotózás egy nem túl meleg gyárépületben volt, ezért a modell igyekezett melegen tartani a melleit, hogy a képeken ne látszódjon annyira a mellbimbója. A Sugarbird kollekciókban Dukai Regina ruháján mindig van egy masni, így most is. A legújabb katalógushoz egy a díszítőelem a ruhát a derékhoz szorító öv funkcióját is betölti. Horváth Évához hasonlóan Dukai egészsége sincs teljesen rendben, neki nem a térdével vannak gondok, hanem a szíve szúr rendszeresen, de nem szed rá gyógyszert.

Zimány Linda

Mostanában igen divatos lehet ez a pikkelyszerű, japán páncélra emlékeztető, lapkákból álló ruhamegoldás, mert a báli ruhákat feldolgozó cikkünkben kettő ilyet is kaptunk, és Zimány Linda is ilyen ruhában pózol majd a legújabb Sugarbird kollekció címlapján. Az az egy igazán jó van ebben a ruhában, hogy a lapkák miatt csomó irányba szóródik rajta a fény, viszont ez sem tudja kellő mértékben ellensúlyozni a halhatást. Annyira összetett egy ilyen ruha, hogy hónapokig tart a kis pikkelyek felvarrogatása. A fotózáson azt az érdekességet is megtudtuk, hogy Zimány Lindának a jobb profilja az előnyösebb, ezért mindenképpen erről az oldalról kell fényképezni.

Bódi Sylvi

Bódi Sylvi ruhájáról tudunk talán a legkevesebb érdekes információval szolgálni. A modell valahogy kilóg a többiek közül, inkább éjszakai öltözetnek, mint elegáns ruhának menne el, ami rajta van. Persze talán ezért a legerotikusabb a többi lányhoz képest. A különösen magas sarkú cipő jól kiemeli Bódi különösen izmos vádliját. A fotózáson egyébként többen megjegyezték egymás között, hogy mennyire lefogyott a modell az utóbbi időben megjelent képekhez képest. A modell a Sugarbird kollekció ruhái közül a saját stílusát tartja a legletisztultabbnak. A tavalyi kollekcióból Bódi ruhái fogytak a legjobban, ezért idén a másik három lány darabjait is inkább az ő variációi felé közelítették.