Schobert Norbert nyílt levélben tárulkozik fel

2006.07.10. 11:29
"Egész életemben a hátrányaimmal küszködtem /alacsony, kövér, csóró, rendőr, apátlan, gátlásos kis zsidó gyerek vagyok/, s a hátrányaimat leküzdve próbáltam túlélni az életet és előnyt kovácsolni."

Kedves Györgyi és Barbara!

A cikksorozat (1., 2. - a szerk) az ügynökségem szerint jó reklám, az eladásaink hihetetlenül növekednek és reagálnom sem kéne.

De hagyjuk az üzletembert és beszéljünk az emberről. Engem közérzetemben, igazságérzetemben ez a támadás bánt.

Mit vétettem személy szerint ellenetek, vagy bárki ellen aki ezt a koncepciót erőlteti? 20 éve az egészséges életmóddal foglalkozom, a GFK Hungary szerint egymillió követőm van és soha senkit nem csaptam be. Egész életemben a hátrányaimmal küszködtem /alacsony, kövér, csóró, rendőr, apátlan, gátlásos kis zsidó gyerek vagyok/, s a hátrányaimat leküzdve próbáltam túlélni az életet és előnyt kovácsolni. Mire végre lefogytam, egy balesetben eltörtem a gerincem. Műtéttel, csavarokkal lettem az ami vagyok. Mert imádom a mozgást, az embereket. Ebben a sorstalan országban nekem sikerült egyedül lefogyasztanom a hozzám forduló celebeket és a többi százezer normális embert. Még a szakértőtök is elvérzett Verebesen, nesze nálam 16 kiló két hónap alatt hamburgert és somlóit zabálva.

Egy könyvbe leírtam az életem és a mellékletekkel együtt 360 ezer darabot megvettek három év alatt. Csehországban és Szlovákiában is listavezető vagyok "Norbiho Tajomstvo" címen. Összehoztam egy házat és két céges autót, minden pénzem botcsinálta menedzserekbe és fejlesztésekbe öltem, hogy valami újat csinálhassak. Tarol az Update. Három cégemben 260 embernek adok megélhetést, 25 partnercégemben 1500 ember dolgozik a projektjeimen.

Gondoljátok, hogy dicsekszem? Gondoljátok, hogy boldog vagyok? Egy fenét. Előre menekültem a saját "gumibotos fos" életem elől, amiért mindenki a hazámban és Ti is ki akartok nyírni? Töretlenül igyekszem két apró gyermekemmel példás családi életet élni. Napi 12 órát melózom, alig ismernek a gyermekeim. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy király dolog Norbinak lenni? Bárkinek neki adom az egész szaros életem és az elmúlt 20 évem a 16 év ugrálással, a hétfői többezres ingyentornákkal, az általatok agyoncikizett tömegmozgalmammal, a hősök tornájával, a sok lehúzó érdekbaráttal, a tehetetlen gyűlölködő "szakemberekkel".

A Magyar Dietetikusok Szövetsége nem érti a rendszerem? Őket minősíti. Hány embert fogyasztottak le? Hánynak adták vissza a hitét önmagában. Nestlé, McDonalds, Floriol szponzorálja oket! Igazolni tudom. Szembenyalnak a konferenciákon és a hátamba vágják a kést. Kalóriában számolnak? Az ő bajuk. Nálam ez, e nélkül is működik. Mindig a saját elveimre alkottam terméket és nem a termékre lóvéért ideológiát. Ha felhívnátok a meki marketingeseként Antal Emesét, évi három milláért a sültburgonyát ajánlanák a szövetség nevében. Teszteljétek, megtettem. Alexandrátok is gyűlöl. Sajnálom. Mer valaki elismertebb lenni. Soha nem akartam termet csinálni, de megalázták az életem párját. Én is szarok rájuk.

Tudjátok mi a Norbi Titok? Az őszinteségem. Az, hogy a dolgokat szívből csinálom. Kövér lélekkel élek örökké, mert csak egy lefogyott malacka vagyok "csak edzői" végzettséggel, meg egy gumibotos főiskolával és 4 év jogi egyetemmel. Egy surmó. Beszélek angolul és amerikai üzleti meghívással utazok ki, hogy elmeneküljek az állandó támadások elől. Olvasom a "tényfeltáró cikkeiteket" és nem tudok a gyerekeim szemébe nézni. Tényleg elhiszem, hogy bűnt követtem el. A termékeim kicsiben mások a többinél. Update-elve vannak. Csak fogynak tőle és tízezrek köszönését kapom. Az emberek nem hülyék, nem lehet becsapni őket, de én ökör vagyok - írom ezt a levelet. A rendszerem az eredmények tették azzá ami. Nem volt tőke hozzá. Az előző cikkben összevisszaságnak hívjátok, a mostaniban már diéta! Miért ehetnek éjjel akik buliznak? Mert nem fekszenek le, táncolni mennek - hú de érdekes. Nem bizonyítható a szénhidráttartalom? Mérjétek le laborban! Mi megtettük! Nincs szükségem GVH-ra.

De kár nyírni, bezár az étterem. Napi 600 ezer és 1 millió forgalommal inkorrekt a partner, szar a légkondi, ég a fejem egy jó rendszerrel. Átviszem sajátként az egészet a Plázába és Szentendrére. Örülhetnek az ellenségeim. Tényleg csak a vécé volt a jó pont? Mit írnátok a Mekiben?

Miért csak a kis magyart szívatjátok amikor ott a nagy multi. 96 étterem termel napi 1-3 millió forintot betegedő, kövér gyermekeinkből! Tudtok számolni? Napi 96-szor másfél mille! Azt nem nyírni, nyalni kell! Antal Emese. Kézcsók a többi hájas dietetikusnak is. Nestlé fitness? 53% kristálycukor? Naná! Szeressük! Teljes gabonából? De csak a magyar feliraton! Érdekes. Dögöljön meg Norbi! És tudjátok mi van? Lassan meg is döglik. Még egy-két menáger elárulja, kijátssza. Még néhány korrekt újságíró bekeni szarral és kész!

Semmi másért nem küzdöttem életemben, csak hogy elismerjenek és minél jobban elérném, hogy végre a tükörbe nézhessek - közellenség leszek.

Köszönöm. Köszönöm, hogy meghallgattatok. Üdvözlöm Kristófot a tulajdonosotokat, magánhelcsivel száll az adriai yacht-jára és senki nem bántja. Havi százért írtok neki. Nem irigylem. Az én elveszett és be nem teljesült, emberi, elismert életem hiányzik. Azt hiszem mindörökre.

Jó egészséget az alkotó munkához!

Schobert Norbert és elrettentő családja, akit a fórumotokon autóval gázolnának el a picikkel együtt

2006-07-07 Szentendre