horoszkóp

Konkurenciát kap Norbi Update-je

dns
2007.02.06. 15:21
Súlykontroll néven életmódprogramot indít Béres Alexandra – értesült a Velvet. A Schobert Norbert Update-program leendő konkurensét március elején mutatja be a fitneszedző, aki információink szerint edzőtermét is azért adta el, hogy még több időt és energiát tudjon fordítani a programjára.

Béres Alexandra könyve márciusi megjelenéséig nem nyilatkozik Súlykontroll névre hallgató életmódprogramjáról, ám a Velvet információi szerint az életmódprogram Schobert Norbert Update-módszeréhez hasonlóan nemzetközi márkákkal együttműködve ösztönöz egészségesebb, fogyást segítő életmódra váltani.

Személyes megkeresések

Klikk!

A fitneszvilágbajnok elmúlt éveinek tapasztalatait foglalja össze a diéta és sport terén. Béres Alexandra olyan programot dolgozott ki, amelyben a fogyókúra és az egészséges életmód együtt kap szerepet, ugyanis a program nemcsak a diéta időszakával, de a kívánt testsúly elérése utáni idővel is foglalkozik.

Béres Alexandra elmondta, a program kidolgozására éveket szánt. Rengeteg személyes megkeresés érkezett ugyanis hozzá, nemcsak a mozgással, de az étkezéssel kapcsolatban is. Sokan amellett, hogy rendszeresen sportolnak, arról írtak a fitneszedzőnek, hogy az egészséges táplálkozásra is szeretnének nagyobb hangsúlyt fektetni. Többek közt ez vezette rá a fitneszvilágbajnokot arra, hogy táplálkozási szempontból is továbbfejlessze a mozgásprogramot.

A cél az életmód megváltoztatása

Béres Alexandra a programjának publikálásval azért vár régóta, mert a módszerének minden elemét más szakértőkkel együtt is átgondolta, majd kipróbálta, mielőtt eljuttatná azokhoz, akik fogyni szeretnének, és változtatni az addigi étkezési szokásaikon és életmódjukon.

Az Update-módszer
A Norbi Update elsősorban nem azt írja elő, mit egyen a diétázó, hanem azt, mikor. Az elfogyasztható ételek közül nem tiltja a vörösboros marhapörköltet sem, amennyiben azt a diétátázó egy meghatározott időben fogyasztja el, viszont a finomított cukor bevitelének csökkentése fontos tényező. A módszer alkalmazása a napi szénhidrát- és fehérjeegyensúly tekintetében illeszkedik a normál étrendbeosztáshoz, ami Schobert Norbert szerint a kétmillió éves vadászó és gyűjtögető életmódunk biológiai óráján alapszik. Ezért lehetséges tehát szerinte, hogy reggeltől éjjelig ehetünk, ha a szabályokat betartjuk.